Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір. Маю таке питання будь ласка. Чи можливо отримати закордонний паспорт дитині 14 років якщо немає National ID картки? Начебто потрібно спочатку в Європі чи Україні отримати ID картку, а вже потім подаватись на закордонний паспорт.
-
Пишіть school student
-
Трохи конфьюзд, персонал хісторі, адреси та травелінг це по суті таж сама інформація, чи я помиляюсь?
-
Порадьте будь ласка, На фед етап, у формі про подорожі, 3 міс роботу у Польщі вказувати як business чи work?
-
До Нового року точно було безкоштовно, була на початку грудня там, зараз невідомо
-
Спробуйте тицніть на нього, здається має відкритися репорт анкети. Я вже не пам'ятаю, давно було. Я зразу зберігала файл як подавались.
-
У мене досі є - отак summary. Тільки я не пам'ятаю, чи то я щось тикала щоб воно прийшло після заповнення, чи автоматично прийшло.
-
Чи треба надавати якісь підтвердження щодо травелу і адресів, типу відмітки в паспорті чи якісь договори на роботу?
-
Вже бачу😊
-
Спробуйте тицніть на нього, здається має відкритися репорт анкети. Я вже не пам'ятаю, давно було. Я зразу зберігала файл як подавались.
-
23 грудня ще було безкоштовно, попереджень про зміни ніяких не було, значить так і надалі. Берете з собою оригінали, їх переклад роздрукований і копії оригіналів у двох екземплярах. Приходити зранку, там є ліміт на кількість справ на затвердження.трохи в черзі почекати 1-2 год
-
Це не мені, у мене є', це людина вище запитує
-
Нещодавно це ж питання запитувала в іншій групі. Мені відписали, що робили без ID.
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, Хто і як підписував форму 5546 details of military service? Чи можу я просто надрукувати своє ім'я, якщо заповнюю форму на не імігруючого чоловіка. Дякую.
-
Яку тривалість вказувати у формі про travel history стрічка lengh , якщо приїхали до Канади у 2022 і досі тут?
-
Я думаю що галочка - невірне рішення, адже він поїхав таки до Канади.
-
Теж так думаю зробити.
-
Ну воно вибиває автоматично цей розділ, чи правильно буде якщо вказати галочку did not travel?
-
Я вказала тільки Канаду
-
Я не писала, вони просять вказувати все після 18 річча
22 Jan 2023, 05:40
Post 217525 of 225330
less than a minute ago