Імміграція до Манітоби
-
Яку тривалість вказувати у формі про travel history стрічка lengh , якщо приїхали до Канади у 2022 і досі тут?
-
Я думаю що галочка - невірне рішення, адже він поїхав таки до Канади.
-
Теж так думаю зробити.
-
Ну воно вибиває автоматично цей розділ, чи правильно буде якщо вказати галочку did not travel?
-
Я вказала тільки Канаду
-
Я не писала, вони просять вказувати все після 18 річча
-
І якщо дитині виповнилось 18 у Канаді, то чи треба на нього писати подорожі, виїзд до Польщі через війну і приїзд до Канади?
-
А коли ви заповнювали? В мене щось немає такого (заповнювала апл.травень 22 і друзі серпень 22)
-
Я писала 2 years/present
-
Чи продовжать ворк перміт в аеропорті при поверненні в Канаду з-за кордону? Так само як його нам перший раз робили?
-
Я додавала
-
Можливо . Я особисто писала до посольства України в Канаді і мені надійшла офіційна відповідь, що дітям до 16 років внутрішній паспорт України потрібно надавати у разі, якщо він є. Можливо подавати документи без внутрішнього паспорта.
-
Якщо наприклад сьогодні заповнив федеральний рівень, а відправив лише через місяць, чи потрібно переписувати все що зв'язано з теперішнім часом(типу роботи чи місця проживання)?
-
Доброго вечора, підкажіть , як видалити вже існуючу анкету на номінацію, потрібно переподати, тому що змінив роботу і вже пройшло 6 місяців, дякую
-
А довідки дитячі зі школи треба?
-
Ні навіщо
-
Чи загружав хтось на фед етап rent agreement і куди?
-
Так ви і себе і дитину можете додати. Це необов'язково
-
Я думала що сюди треба всі атестати і дипломи з України
-
Чесно не пам'ятаю але щось по типу proof of education
22 Jan 2023, 05:40
217539/236876
3 minutes ago