Імміграція до Манітоби
-
Я писала 2 years/present
-
Чи продовжать ворк перміт в аеропорті при поверненні в Канаду з-за кордону? Так само як його нам перший раз робили?
-
Я додавала
-
Можливо . Я особисто писала до посольства України в Канаді і мені надійшла офіційна відповідь, що дітям до 16 років внутрішній паспорт України потрібно надавати у разі, якщо він є. Можливо подавати документи без внутрішнього паспорта.
-
Якщо наприклад сьогодні заповнив федеральний рівень, а відправив лише через місяць, чи потрібно переписувати все що зв'язано з теперішнім часом(типу роботи чи місця проживання)?
-
Доброго вечора, підкажіть , як видалити вже існуючу анкету на номінацію, потрібно переподати, тому що змінив роботу і вже пройшло 6 місяців, дякую
-
А довідки дитячі зі школи треба?
-
Ні навіщо
-
Чи загружав хтось на фед етап rent agreement і куди?
-
Так ви і себе і дитину можете додати. Це необов'язково
-
Я думала що сюди треба всі атестати і дипломи з України
-
Чесно не пам'ятаю але щось по типу proof of education
-
А куди їх загружати? В який розділ?
-
Велике дякую Вам за відповідь!
-
Чи потрібно вказувати транзитні перетини кордонів у травел хісторі ?
-
Вітаю товариство. Зі святом. Можете хтось допомогти. Не можу скачати з сайту форму бланку IMM5710e. Може хтось має скачаний бланк, скиньте будь ласка. Наперед вдячний.
-
Це трошки не той акаунт, де показується біометрія. Це інший, де крім аплікації нічого немає. Тут: prson-srpel.apps.cic.gc.ca/en/login Виглядатиме як на фото, там можна завантажити
-
Да ладно. Не всі діти проживають в Україні і виготовляють внутрішній паспорт. Не панікуйте
-
Та тож для ПР, мені треба раніше, апл.на візу для українців (треба її знайти і подивитись що там, щоб не накосячити з апл.на федеральний)
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, кого потрібно повідомити при отриманні нового ворк перміту?
22 Jan 2023, 05:40
217547/230853
5 minutes ago