Імміграція до Манітоби
-
Так ці люди вже поділись на фед.єтап коли отримували ЕІ
-
Це лише в тому випадку, якщо ці люди пішли на ЕІ вже тоді, коли пройшли вибірку і подали документи хоча б на номінацію. Якщо вибірки ви ще не пройшли, то ЕІ через shortage of work кваліфікується як звільнення. І вам треба знову відпрацювати 6 місяців, щоб подати ЕОІ.
-
Це окей, не вплине.
-
Ви і чоловік подавайтеся обов'язково на новий ворк перміт до кінця березня. Займіться уже зараз виготовленням нових паспортів для себе і дочки. Тут у чаті Wes раніше писав, що дитину можна подати потім на новий візітор рекордс на основі ворк пермітів батьків.
-
Не думаю, що це може бути відкритою інформацією. Тим більше, ця цифра може постійно змінюватися. І читав колись, що там кілька офіцерів може переглянути заявку до винесення рішення.
-
Дякую
-
Доброго вечора, За скільки місяців до закінчення терміну закордонного паспорта просять надати новий паспорт? Вибачте, якщо таке питання вже тут було.
-
Доброго вечора, Громадо. Маю питання стосовно зміни роботи і подачі на ЕОІ. Маю декілька опції тому потрібна порада. Хочу податися 22 січня на ЕОІ. Буде вже 6 місяців як працюю в компанії. TEER 3. Але має прийти offer з іншої компанії на туж позицію тільки умови ліпше і зарплатня більше. Якщо я в п'ятницю піду з однієї компанії і в понеділок буду працювати в інший компанії то моя заявку в EOI потрібно буде видаляти так як змінив компанію. Проблема в тому що якщо я подамся 22 січня і LLA не прийде до початку березня, а offer десь буде на початку березня, то що тоді робити? Чи інший варіант. Не подавати зараз EOI а вже подати коли буде рік досвіду та буде перерва між роботами тільки два дні. Це субота та неділя. Може хтось був в такій же ситуації. Дякую за увагу.
-
Тоді мабуть варто
-
А, дійсно, якщо ви отримаєте запрошення, то змінити роботу зможете тільки після подачі номінації та початку її опрацювання, що зараз наближається до року
-
Може вони почнуть вибірки по 1000+ людей із січня 😁
-
Головне питання скільки балів На мою думку, якщо близько 750, то краще піти на нову роботу Якщо 820+ почекати до березня Але то все рулетка, так