Імміграція до Манітоби
-
У мене є 12500CAD на рахунку в банку. Цього достатньо по вимогам для МПНП, далі у нас є ще 10 000CAD у готівці, яку ми тримали на всякий випадок і частину якої маємо від мого свекра після продажу його квартири. Коли продавали квартиру то операцію купівлі-продажу проводив мій чоловік і є нотаріальне посвідчення цього. Чи можуть ці документи послугувати підтвердженням що частину цих коштів нам подарував батько і ми їх не поклали на рахунок бо така от ситуація з війною в Україні?
-
Тобто у вас тільки кеш, який ви не зможете підтвердити? Ви подавалися через ЕЕ на Провінційну програму? То хіба потрібно писати якісь лист, що у зв'язку із війною кошти у вас є готівкові, і на момент прибуття до Канади ви привезете $XXK. Інший варіант поставити на рахунок у банку на короткий термін, але це ризики.
-
Банківська довідка, чеки, нотаріальна розписка про отримання коштів по договору купівлі-продажу і т.п.
-
-
То не просто так з дружбою треба доводити ту дружбу та друг ваш бере на себе багато відповідальності не кожен то захоче робити