Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку,маю надію,що хтось знає відповідь Чи несе юридичну силу судове рішення з Дії.Зараз неможливо завантажити нічого з реєстру актів цивільного стану,так як система не працювала з середини грудня внаслідок хакерської атаки.В дії судове рішення без печатів,без підпису,але адвокат каже,що там електронний підпис судді.Я в тому мало поки що розумію Мені потрібен переклад того судового рішення Заздалегідь дякую
-
Привіт! Хочу подати на PR. Вже пробувала, але отримала відмову по сімейній пограмі. Зараз шукаю нову програму, яка підходить. Працюю на рецепції в готелі. Запитала, чи роблять LMIA, але сказали, що ні, але можуть зробити номінацію. Не зовсім розумію, про яку номінацію йдеться. Мій менеджер не знає всіх деталей, тому хотіла запитати, чи хтось із вас працював з таким і може пояснити, бо я навіть не знаю куди подаватися. Я надішлю фото того, що мій менеджер отримав з офісу.
-
Вітаю, чи можу я продовжити ворк перміт, якщо я приїхала у лютому 2024 і в мене ще є 2 роки перміту? І чи потрібно його продовжувати чи відкривати новий?