Імміграція до Манітоби
-
Відправила на пошту повідомлення. Відповіді не було, але привезли обидва паспорта. Там в перший день було десь 150 людей на отримання, сумніваюся, що кожному відписали на пошту, що візьмуть паспорт
-
Прийом громадян почався о 9 годині, але о 8 ранку консул надавав консультації громадянам
-
Не обовʼязково, якщо прийде лаа то можете просто проігнорувати, якщо не прийде до того часу то внесете зміни (новий нок)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка інформацію: Якщо я заповнила EOI і ще не пройшла вибірку з пула чи може також заповнити мій чоловік EOI ? І очікувати обом ?
-
Шановні українці! Продовжую чоловікові work permit, але він truck driver і по роботі постійно перетинає кордон з США. Якщо я подам його заявку коли він буде в Канаді, чи може він далі їхати по роботі в США і потім знову повертатися і т.д. Чекаємо на вибірку, звільнитися з роботи не можемо бо тоді треба починати все заново, на роботі не будуть його тільки по Канаді грузити. Хто знає, що робити в цьому випадку? Сидіти вдома пока прийде новий ворк перміт не варіант. Може хто з трак драйверів чи їх дружин вже продовжували, чи може де отримали інформацію стосовно цього питання?
-
А чи анулюють старий ворк перміт, коли вже отримали апрув на новий в особистому кабінеті, але ще не отримали його фізично по пошті? Якщо наприклад чоловік в цей час буде в США коли отримали апрув.
-
@western9 підкажіть будь ласка, якщо у мене довший строк дії ворк перміту ніж у чоловіка, коли буду подавати на візитор рекорд, чи потрібно додавати від чоловіка якусь додаткову згоду, що він згідний, що дитина буде зі мною тут? Відповідно щоб у дитини був довший строк дії візитор рекорд.
-
Дуже дякую за відповідь, пане Wes!
-
Підкажіть по доставці паспортів через DHL. Я вчора оплатила доставку. Прийшов від них лист що треба ще повідомити консульство. Але в мене підозра, що там в консульстві Торонто взагалі не читають листи, бо скільки я їм раніше не писала відповіді ніколи не було. Як в безодню. Чи такі заяви по доставці вони читають?