Імміграція до Манітоби
-
Так, але там все ж таки кнопка «завантажити файл» ще активна. Це дивно, але вона активна. Мене хвилює, якщо я так, через GCkey прикріплю, то IRCC його побачить? Може, через те, що вже дедлаййн протермінований, то вони мій файл і не побачать. Боже, ну от як так? Я імейл та аккаунт дивлюся двічі на день, щоб не дай боже нічого не пропустити. Як так вони не відправили нам цей дозапит в жовтні? Питання риторичне авжеж… Але з 3 січня я як в кошмарі якомусь
-
Якщо оплатили за анкету до кінця квітня 2024 то автоматично повернуться на картку
-
Привіт, усім! Здається кімната в саблет до 31 березня 2025 року (можливо продовжити) в 2 кімнатній квартирі. В іншій кімнаті живе молода працююча дівчина з України. Даунтаун, Maryland St. Кондиціонер, пральна машина, сушарка, телевізор. В кімнаті є ліжко (queen size), та велика шафа на одяг. Wi-Fi - безкоштовно Зручний доїзд, багато автобусних зупинок поблизу (14, 15, 33, 19, 11 та ін.) До Freshco 5хв пішки Ціна - 600 CAD + hydro (~40 - 60 CAD) • За будь-якою додатковою інформацією сміливо пишіть в приват. Оголошення тільки для дівчин.
-
Де відслідковувати вибірки на провінційного рівні?
-
Доброго ранку . Бачила у групі витяг з закону про скасування кваліфікації " спеціаліст " та прірівняння до " магістр . Не можу знайти. Буду дуже вдячна,якщо продублюєте
-
Теж варіант)))
-
Вище скинула
-
Можна