Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, шановні учасники спільноти! Прошу поради, хто з таким стикався. Подаю диплом кандидата наук на верифікацію через WES, створила профіль, оплатила заявку, звʼязалася з Information and Image Centre in Ukraine, оформлюю заявку через них. АЛЕ… серед документів, що вимагається WES, є власне диплом та додаток (транскрипт), додатка немає в принципі, я захищала дисертацію 8 років тому, і тоді мені Міністерство освіти та науки України видало тільки диплом. Будь ласка, допоможіть зʼясувати, хто стикався, бо звернення безпосередньо у WES результату не дало, вони відфутболюють на їх сайт знову.
-
Я маю на увазі що наша сторона посилає пакет Не може бути без нашою, я нашим посилав копії з транскриптом, і вони вже казали мені підійде чи ні Ото пан Василь написав вам з ким зв'язатися Здається це вони
-
Бо це від них все залежить
-
Ви вже створили заяву в укр стороні? Там одразу контакти особи що буде робити, може в них спитати?
-
Бо в мене була
-
Так
-
Дуже дивно Я щойно проходив цей етап Як в мене було, створив заяву в вес, там пишуть далі укр сторони, яка надішле їм пакет, створив заяву в тому сайті в укр стороні, мені отписали що скани підходять (в мене була транскрипція) Через час людина з укр сторони на пошту відписала що все відправила І одразу в кабінеті вес все помінялося Може тоді вам написати в вес?
-
В мене не кандидатська Магістр Може і справді написати в ВЕС, що робити в вашому випадку