Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, шукає хтось кімнату?) я шукаю сусідку! мені 22 роки, вдома творча атмосфера, будемо малювати та дивитись «Відчайдушних домогосподарок»)))) 600 коштує кімната віфі безкоштовно downtown 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
-
Так дуже мало приходило у листопаді та грудні, більше портали А тепер екопри кожного дня розсилають Тому скоро й до нас дойдуть 😅 Це я вангую Там подивимось
-
Та ні У січні буде
-
Та ні , і мене тільки місяць і тиждень ,мабуть через 2-3 місяця буде . Їм потрібен час , там мабуть черга з тисяч 20 😅
-
Та ок. Але то було у 2018. Dima , ти не пам'ятаєш, як для родички ти робив оцінку для кандидата наук? Там була вимога по транскрипту?
-
Дякую! Мені прийшла така ж відповідь, тільки без останнього речення…
-
Подавала у 2022 році, захищала дисертацію у 2020.
-
Підкажить будь ласка, на федерал рівні work permits, visitor permit сюди додати?
-
Ось їх відповідь мені щодо додатку
-
Дякую Вам за відповідь! А Ви давно подавали на евалюацію?
-
До диплома кандидатки наук немає додатку і коли я подавала через апостиль документи для Wes то цього не потребували і все було окей.
-
Скільки часу у Вас зайняла еволюція диплому?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи є хтось, хто може безкоштовно перевірити мою заявку на вибірку по SW. Рік очікувань минув з 785 балами - безрезультатно. Вже третій місяць як подала на вибірку повторно. Маю 775 балів, але запрошення не приходить. Можливо я роблю якусь помилку і боюсь знову втратити рік…
-
Дякую! Буду далі уточняти у них.
-
Дивна якась вибірка
-
По моїм професії (пекар) всі мої знайомі з меншими балами пройшли ще минулого року
-
Остання вибірка була з 857 балами, то ж так може і ще 2 роки прийти з 775 балами
-
Балів недостатньо, там всі вибірки були 800+ по моєму, менше 800 тільки окремі професії
-
У мене була складна ситуація з WES - інша, але евалюацію робила рік. Результат - визнали PhD. Моя порада на власному досвіді - замовте довідку, що в такому-то році не було додатків до дипломів кандидатів, спираючись на законодавство. І що ваш диплом відповідає всім вимогам, які були дійсні на той час.
-
Ви робили евалюауію по курсам чи оцінкам? Як треба для СЕС ЕЕ?
22 Jan 2023, 05:40
218530/236876
4 minutes ago