Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт. Збираюсь у відпустку. Не дає спокою одне питання. Чи зможу я повернутися до Канади зі старим опенворкперметом, якщо за час відпустки прийде новий opw? Дякую за відповідь.
-
Я літав зі старим, новий вже прийшов. І все було норм.
-
Дякую. А у вас новий opw був від дати закінчення старого? Чи був з датою від подачі?
-
Подаюся на багаторазову візу з Канади вклейка.. про medical exam, я проходила більше ніж 2 роки тому, то що писати. No ?
-
Вітаємо, Liudmyla Yavdoshchuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Також питання чи треба платити за візу українцям чи далі fee extempt?
-
Всім доброго вечора. Друзі, таке запитання. Хто подавався по програмі Skilled Worker Manitoba? Які документи потрібні для подачі? Хто вже отримав? Та хто скільки часу чекав?
-
Так, потрібно - 255$.
-
Я ще нічого не проходив і не подавався
-
#timeline 14 DEC 2023 - EOI 29 DEC 2023 - LAA 12 JAN 2024 - Provincial Application sent 19 MAR 2024 - Additional documents received 18 APR 2024 - Nomination received 19 APR 2024 - Federal Application sent 16 AUG 2024 - AOR 27 AUG 2024 - Biometry submitted + Pre-arrival 30 AUG 2024 - Medical exam passed (automatically) 06 SEP 2024 - Additional docs received by IRCC (military) 26 SEP 2024 - Final decision 02 OCT 2024 - Portal 1 29 OCT 2024 - Portal 2 09 JAN 2025 - eCOPR
-
Дуже вам дякую за допомогу😊 Ви знали що шукати.