Імміграція до Манітоби
-
[email protected] з нього отримала портал1, але вже не працює, ось така відповідь прийшла
-
Це чат gpt це не достовірний інформатор
-
Я вже очікував, що 13 місяців доведеться чекати. Морально готував себе. Бо я бачу людей, у кого з серпня нічого не змінюється, хоча йшли з приблизно однаковим темпом.
-
Так, тір 5
-
Я мав на увазі 13 міс федерального)
-
Потрібна допомога, друзі. Не маю доступу до CRA аккаунту, бо забула пароль і завтра буду їм дзвонити і пробувати відновити доступ. Але поки не маю, то хотіла запитати. Мені на електронну пошту прийшов лист від СRA про те, що і моєму особистому кабінеті є лист під назвою Education letter. Хто стикався з таким? Що це таке? Завтра вже все уточню, але хотіла б почути ваші відгуки, кому приходило таке
-
У нашому коледжі якщо ворк перміт видано(date of issue) до липня 2023 року, то беремо на курс до 6міс.. якщо після ні
-
Підкажіть, будь ласка, хто розбирається в процесі, зараз IRCC збільшила середній термін розгляду на федеральному етапі для провінційних номінацій з 13 місяців до 20. Це збільшення стосується тих, хто вже має AOR або портали? Чи ця інформація стосується лише тих, хто тільки подає на федеральний етапі?
-
Але все одно буде довше для всіх думаю. Тому що зараз до аор вже більше 5 місяців
-
Фух