Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку всім. Коли я можу з'єднати EE аккаунт з EOI? Тобто до LLA я можу законектити ці два аккаунти?
-
Вибачте, а що це за аккаунт EOI?
-
@annlavrush, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
Чекати далі.
-
Я думаю, що ви не правильно поставили запитання . Якщо ви подали ЕОІ і не мали ЕЕ, а тепер створили ЕЕ, то заходьте в ЕОІ і там оновіть інформацію , що у вас вже є ЕЕ і додайте номер ЕЕ.
-
Так, це ок, адже це не ворк перміт
-
Ніколи. Неможливо. Ви зможете зробити апдейт ЕЕ, тільки якщо вам прийде номінація від Манітоби. ЕОІ не є номінацією.
-
Підкажіть будь ласка, якщо людина подала заявку на новий ворк перміт і очікує відповіді вже 5 місяців (діючий перміт закінчується наступного місяця) що робити у випадку якщо протягом цього місяця новий перміт так і не прийде?
-
Дякую!
-
Людина неточно висловилась
-
Саме так. Однак, це не буле з'єднання двох акаунтів, а просто вказується інформація про профіль ЕЕ.
-
А як бути з роботодавцем? Хіба в листі не вказано що легально можна перебувати до отримання рішення але не більше ніж пів року від дня подачі на новий перміт?
-
Дякую.
-
Вибачте, знаю що дурне запитання, але якщо заповнити EOI, то ще і ЕЕ треба зробити?
-
Дякую за відповідь.
-
Зателефонуйте до IRCC. Однак, поки ваша аплікація на розгляді, все має бути ок, бо ви у maintained status
-
Так, якщо не вийшло пишіть, розповім, як це зробити
-
Зрозуміла, дякую❤️
-
Дякую, просто від кількості повідомлень вже заплуталась
-
Нажаль система не зарахує 5 місяців як досвід.
22 Jan 2023, 05:40
218854/236876
4 minutes ago