Імміграція до Манітоби
-
Зрозуміла, дякую❤️
-
Друзі коротке питання: в чоловіка 5 міс досвіду з однієї роботи і одразу після звільнення він вийшов на іншу, де уже 7 міс, це можна клеймити сумарно як рік канадського досвіду чи ні?
-
Доброго дня. А скільки в загальному може тривати таке перевірка, бо чоловік держслужбовець, то вже більше 2-х років його заявка на візу в процесі через перевірку безпеки. Вже втомилися чекати . І чи взагалі ще візу можна отримати , так і ніякої відповіді не отримали .
-
Зазвичай для найму на роботу в Канаді, де передбачений певний рівень доступу, така перевірка займає 18-36 місяців. Я колись давно подавався в один федеральний департамент, де перевірка мене як кандидата зайняла 18 місяців після першого інтерв'ю. І тільки після цього запросили на наступний раунд інтерв'ю.
-
Дякую, що відгукнулися! Але вчора щось в мене вийшло. Тепер буду молитися, щоб офіцери це прийняли)))
-
Добрий день. Ми на фед рівні, та поки ще не маємо номеру справи. Таке питання: відпривляємо в IRCC вже другий раз через веб-форму скан нового паспорту (вводжу номер uci, додаю документ, він підгружається, розмір файлу як треба, в pdf). Але знову приходить лист від них, що ми нічого не додали((( в мене навіть фото є з екрану, що цей документ підгружений.. Підкажіть, у кого таке було, що ж робити? Дякую!
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка подаюсь на продовження ворк перміта але маю діючи ( з якого я знімала обмеження) тобто маю два ворк перміта , який вказувати при заповненні анкети 1 ( той що я отримала в аеропорту він теж діючий) чи 2 ( коли знімала обмеження) Дякую
-
А можна детальніше? Треба підгрузити, а потім натиснути «загрузити»?
-
Доброго ранку. Наш #timeline за вчора (SWM teer2 без тесту по мові): 08.07.2023 - EOI 13.07.2023 - the Letter of Advice 20.07.2023 - applied for nomination 05.04.2024 - nomination received 16.04.2024 - application for RP 08.08.2024 - AOR 20.08.2024 - biometrics collection 20.08.2024- pre-arrival letter 22.08.2024 - biometrics passed 26.08.2024 - medical exam passed 27.09.2024 - background competed 03.10.2024 - portal 1 25.10.2024 - portal 2 09.01.2025 - eCoPR Сім'я з 3-х осіб. Дозапитів не було.
-
Выиграл 540к с мин депозита и бонуса:
-
О, дякую!!!! Моя помилка…