Імміграція до Манітоби
-
@western9 доброго дня. Мене звати Юлія. Підскажіть будь ласка, чи я можу податися по SWO( за попередній досвідом роботи в Канаді) ? Дякую
-
Ви можете створи ЕОІ, але воно просто буде висіти там у пулі. SWO 9 січня було тільки для аплікантів із Winkler
-
Треба ще вгадати, куди переїхати. Може в Дофін чи Томпсон...
-
Чи її стаді перміт дає дозвіл вчитись в університеті? Там має бути написано
-
Щодо термінів отримання нового WP - я подався 8 грудня 2024, сьогодні 9 січня отримав новий ще на 3 роки до 8 січня 2028 року. Тепер питання - як краще оновити СІН та Хелс карту, які варіанти найшвидші....
-
За SIN є смисл йти, а от хелс карта - ні. Онлайн той самий час (власне мені завжди за тиждень приходила).
-
Так. ID.
-
Тобто надо буде зразу і в сервіс Канади і на 300 Carlton заїхати? а шо туди з собою ще треба брати окрім нового ВП.
-
SIN - сходити в Канада Сервіс (у мене зайняло 10 хвилин без попередніх записів), відразу поновили. І десь через 2 тижня після апдейту інформації на 300 Carlton прийшла нова хелс картка на пошту.
-
Та ні, вже як є))
-
Доброго вечора, прийшло 4 листа ( portal 1 ) відповіли на кожен лист окремо , це є помилкою?
-
Після зняття обмежень з ВП, я обновляла СІН і хелс карту онлайн. Нікуди не ходила. Все достатньо швидко зробила
-
А коли робиш онлайн чи потрібно завантажувати скан ВП чи достатньо мати номер та дати дії
-
Ви повинні подаватися окремо на новий study permit with confirmation of enrollment
-
Дякую, що дали знати, надія є що черга рухається 🤞
-
Вчора
-
Сьогодні портал прийшов?
-
25 жовтня
-
Вітаю! Коли ви отримали AOR, що вам прийшов portal 1?
-
Вітаю. Маю питання, якщо дав заявку на пр, чекаю, а ворк перміт дійсний до вересня . Чи є сенс подаватись на новий ворк перміт до 31 березня? Хто знає
22 Jan 2023, 05:40
218996/228986
about a minute ago