Імміграція до Манітоби
-
Щиро дякую😍
-
Вітання!🥂 🇨🇦
-
Добрий день, як я зрозумів при подачі на PR, IRCC захочуть довідки про несудимість з усіх країн де я жив з 18ти років. Чи підійде їм витяг про несудимість з Дії? Чи в цій ситуації потрібна саме довідка з МВС?
-
Супер! Дякую вам🤝
-
Скажіть будь ласка в яких країнах приймають з Канади , щоб зробити паспорт ?
-
Я поки що чула особисто від людей, що в Іспанії і в Італії Але потрібно потім знову їхати забирати (навіть якщо через консульство) Можливо хтось ще поділиться досвідом
-
Щиро вітаю Вас!
-
А скільки залишалось?
-
Новий вп всеодно не може бути довше ніж дія паспорту?
-
Я сподівання на розгляд до 6 місяців а они такі не хороші меньше ніж на місяц зробили 😂😂😂 Це той випадок коли хотів щоб розглядали подовше. Гадаю що ті хто буде подаватися у лютому березні будуть чекати до 6 місяців 😁😁😁
-
Добре подаюсь тоді 😅
-
Старий був до березня 2026 року.
-
В мене паспорт до січня 33 року.
-
В мене ще питання хто робив новий ВП без медкомісії (якшо прошло більше 12 місяців) яки обмеження у Вас вказані.
-
Обмежень не буде якщо поточний перміт не має ніяких обмежень
-
О, вітаю вас!
-
у мене в листі написано ось таке : If you do not have valid medical results you may have received condition 15 or 16 printed on your permit stating “Not authorized to work in 1) child care, 2) primary or secondary school teaching, 3) health services field occupations (condition 15), 4) agricultural occupations (condition 16)”. я почав нерувавати бо працюю саме в агро
-
Скажіть будь ласка якщо робиш паспорт, в Резерві маєш бути просто зареєстрований, чи має бути відстрочка?
-
Я просто думала податись в березні але бачу що люди у котрих більше року нормально отримують
-
Доброго вечора. Таке питання, фото завантажувати в jpg форматі? Тобто це буде два файла окремо, передня частина фото та зворотня. Чи їх потрібно об'єднати в один файл?
22 Jan 2023, 05:40
219030/231003
4 minutes ago