Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора Dmytro і @western9 . Порадьте будь ласка / поділіться думкою, якщо є можливість. У чоловіка закінчується паспорт у вересні 2025. Ми вже отримали АОR, чекаємо далі, але то може затягнутись, тому власне і пішло питання про ТРП. Власне питання: коли я подавала на продовження WP, там була опція додати що одну форму на ТRP (тобто подача онлайн) А по лінку, який скидали в групі, описана подача офлайн (відправляти документи в Едмонтон). І я трохи заплуталась що робити: подавати одночасно на продовження WP і TRP онлайн, чи спочатку подати на TRP (офлайн, відправити в Едмонтон) і після отримання TRP подавати на продовження WP? Перший варіант здається більш логічним, бо продовжити WP можна тільки до кінця березня, але не знаю чи так спрацює. Заздалегідь дуже дякую.
-
На цьому скріні навпаки каже що треба валідний паспорт, тому я і заплуталась. Але Дмитро мені сьогодні вранці написав що можна подавати.
-
Вітаю, можливо хтось мав таку пригоду. Останні вісім років я не проживаю в Україні, я не маю додатку Дія, а також не користуюсь жодним українським банко і не маю номера телефону українського. А мені потрібна довідка про несудимість з України. Дія не встановлюється . Не розумію , що робити?
-
Щиро дякую!
-
Може ви можете порекомендувати сайт?
-
Але якщо нема номеру телефону українського?
-
Щиро дякую!
-
Дякую!
-
e-sim купіть
-
Привіт, таке питання. При подачі дитини на Visitor visa потрібно повторно здавати біометрію. Якщо недавно здавали на WP і на федеральному рівні для PR. Дякую
-
Запитайте у них, у них є сторінка в інстаграм, та телеграм, це фоп, можливо буде трохи довше, бо українські бази даних були зламані, але вони таким займаються
-
Дякую!