Імміграція до Манітоби
-
Зрозуміло. З Дією проблем немає, от без неї - є. У ній ще за чіпом у паспорті авторизуватись можна.
-
Щиро дякую! Все вийшло ☺️
-
Скажіть, будь ласка, Ви додавали листа з проханням видати дозвіл на роботу на три роки? Чи робили окрему таблицю з досвідом роботи, бо там там тільки три графи у формі?
-
Ні я у самій формі написав прохання подовжити ВП це там де в відео про то щоб зняти обмеження, просто змінив прохання з обмеження на подовження. Я таку таблицю робив ще коли подавався на візу бо попросили данні з 18 років чим займався. Але зараз 1 строка про роботу зараз і друга де робив до того. В мене 1 місце, тому мені вистачило.
-
Тому що треба спочатку ее , а потім вже еоі
-
Створення профілю EE для CEC має вищі вимоги ніж EOI. Після півроку досвіду в Манітобі ви можете створити EOI. Потім пропрацювавши ще півроку ви вже матимете рік досвіду і можете подаватись на EE CEC. Після подачі на EE вам необхідно буде оновити EOI вказавши в EOI номер вашого профілю. Єдиний нюанс - між створеннями профілів ви не повинні отримати номінацію.
-
Це питання з розряду, чому зараз 20 місяців федеральна Багато повідомлень, але ніхто не пояснює чому
-
СРОЧНО!!СРОЧНО!!СРОЧНО!! НУЖНЫ ОТВЕТСТВЕННЫЕ ЛЮДИ (ОТ 21 ВОЗРАСТ) ОНЛАЙН ЗАРАБОТОК, СОПРОВОЖДЕНИЕ 1-2 ЧАСА В ДЕНЬ - 900-1200$ в неделю ПИСАТЬ @hranastasia
-
СРОЧНО!!СРОЧНО!!СРОЧНО!! НУЖНЫ ОТВЕТСТВЕННЫЕ ЛЮДИ (ОТ 21 ВОЗРАСТ) ОНЛАЙН ЗАРАБОТОК, СОПРОВОЖДЕНИЕ 1-2 ЧАСА В ДЕНЬ - 900-1200$ в неделю ПИСАТЬ @hranastasia