Імміграція до Манітоби
-
А де ти жив окромя Польщі?
-
Вітаю друзі ! ( ті хто чекають AOR) хто подавав заявку на PR , федеральний рівень (з липня по сьогодні! ) Або які не отримали ще AOR Напишіть, я вас додам у таблицю, якщо хочете)) Це щоб вам-нам, не було скучно чекати АОR🤝
-
Підскажіть будьласка може в когось була така ж ситуація. Я головний аплікант ще не отримала е Copr а чоловік отримав і влетів в Канаду по імігрантській візі. Так як я ще не отримала він не зміг закінчити процедуру лендінгу . Може у когось була така ситуація. Підскажіть які наступні кроки ви вчиняли .
-
Всім привіт хто підкаже при подачі на ПР чи потрібно завантажувати документи про освіту 9 класів? Чи достатньо документів про повну середню освіту? Дякую
-
Привіт. Чи знає хтось якщо подаєшся на Express Entry через Canadian Experience Class то чи потрібно: 1. Набрати 67 балів із 100 (як для Federal Skilled Worker)? 2. Працював на двох роботах під одним NOC і набрав з першої 6 місяців, потім 2 міс шукав роботу, і з другої набрав ще 6 міс. Чи вважається це eligible criteria for CEC program? 3. Якщо попередній досвід роботи (в Україні) в іншій спеціальності, ніяк не пов'язаній з теперішньою чи є сенс його вказувати при подачі? Взагалі то, це досвід підприємництва, але є лист від самого себе про обов'язки, години роботи та оплату, перекладені документи з податкової що підтверджують сплату податків, договори оренди (теж перекладені) та накладні на товари що купувались. Дякую за роз'яснення!
-
Достатньо документів про повну середню.