Імміграція до Манітоби
-
Вітаю друзі ! ( ті хто чекають AOR) хто подавав заявку на PR , федеральний рівень (з липня по сьогодні! ) Або які не отримали ще AOR Напишіть, я вас додам у таблицю, якщо хочете)) Це щоб вам-нам, не було скучно чекати АОR🤝
-
Підскажіть будьласка може в когось була така ж ситуація. Я головний аплікант ще не отримала е Copr а чоловік отримав і влетів в Канаду по імігрантській візі. Так як я ще не отримала він не зміг закінчити процедуру лендінгу . Може у когось була така ситуація. Підскажіть які наступні кроки ви вчиняли .
-
Всім привіт хто підкаже при подачі на ПР чи потрібно завантажувати документи про освіту 9 класів? Чи достатньо документів про повну середню освіту? Дякую
-
Привіт. Чи знає хтось якщо подаєшся на Express Entry через Canadian Experience Class то чи потрібно: 1. Набрати 67 балів із 100 (як для Federal Skilled Worker)? 2. Працював на двох роботах під одним NOC і набрав з першої 6 місяців, потім 2 міс шукав роботу, і з другої набрав ще 6 міс. Чи вважається це eligible criteria for CEC program? 3. Якщо попередній досвід роботи (в Україні) в іншій спеціальності, ніяк не пов'язаній з теперішньою чи є сенс його вказувати при подачі? Взагалі то, це досвід підприємництва, але є лист від самого себе про обов'язки, години роботи та оплату, перекладені документи з податкової що підтверджують сплату податків, договори оренди (теж перекладені) та накладні на товари що купувались. Дякую за роз'яснення!
-
Достатньо документів про повну середню.
-
Наново все для депендантс починається, бо чітко пише в умовах, що новий аплікант має прости лендинг перший. У 2023 році був такий випадок, в іншому чаті, чоловік швидше прилетів, йому скасували копр, але запустили до Канади. Жінка через кілька тижнів отримала eCoPR, чоловік ні. IRCC дала відповідь, щоб подавала чоловіка по family reunification for Ukrainians. Чоловік не захотів чекати. Наскільки я зрозумів, то чоловік плюнув на все і полетів назад до Польщі. Сім'я розпалась. Я деталей не знаю, тільки пам'ятаю ту переписку у тому іншому чаті.