Імміграція до Манітоби
-
Так я маю номінацію я мала на увазі якщо поміняти роботу на роботу із дому. Але там роботодавець фірма американська
-
Ого, це 21 місяць від моменту подачі до отримання ПР чи до початку розгляду?
-
Якщо ви маєте номінацію від манітоби, то не можна
-
З іншої провінції точно ні
-
Всі можуть їхати, Ви також і тим більше не має значення національність. Просто на момент Порталу 1 бажано вже бути в Канаді.
-
Але ПР Ви хочете на основі номінації від провінції.
-
З Канади жодні крайм довідки не потрібні.
-
t.me/uccmb/263327
-
Добрий день. Подаємося на федеральний рівень. Criminal record Check та Child abasement check не потрібні? Бо там вказано що необхідно додати ці документи й вони мають бути до 1 року часу дійсні. Хтось у коментарях мені написав що не потрібно й ви теж пишете. Це я подаюся по Manitoba Skilled Worker. Вже номінацію отримали.
-
Дякую:)
-
Так
-
А паспорти закордонні та українські потрібно?
-
Ми не подавали ці документи. Теж подавалися по SWM
-
Так, зробіть новий.
-
То я додаю тільки витяг про несудимість з України? Він має якийсь термін? Я витягувала його десь 1 р назад. Я маю зробити з найближчою датою?
-
Дякую, а не могли б ви під сказати що робити у випадку коли в аккаунт у імені помилка, куди можно звернутись щоб це виправити ?
-
З Канади не потрібно ніяких довідок з поліції
-
Взагалі-то 4
-
Добрий день! Підкажіть, будь-ласка, при подачі на номінацію у Personal information якщо є 2 укр.паспорти, то вказувати Expire date з другого паспорту, у якого більший термін? Віза канадська у першому паспорту. Чи надавати листа-пояснення, що є 2 діючих паспорта?
-
Перекладач має бути ліцензований і переклад з клятвою для усіх документів, що не на англійській чи французькій мові.
22 Jan 2023, 05:40
219417/230498
less than a minute ago