Імміграція до Манітоби
-
Якщо ви маєте номінацію від манітоби, то не можна
-
Добрий день. Подаємося на федеральний рівень. Criminal record Check та Child abasement check не потрібні? Бо там вказано що необхідно додати ці документи й вони мають бути до 1 року часу дійсні. Хтось у коментарях мені написав що не потрібно й ви теж пишете. Це я подаюся по Manitoba Skilled Worker. Вже номінацію отримали.
-
Дякую:)
-
А паспорти закордонні та українські потрібно?
-
То я додаю тільки витяг про несудимість з України? Він має якийсь термін? Я витягувала його десь 1 р назад. Я маю зробити з найближчою датою?
-
Добрий день! Підкажіть, будь-ласка, при подачі на номінацію у Personal information якщо є 2 укр.паспорти, то вказувати Expire date з другого паспорту, у якого більший термін? Віза канадська у першому паспорту. Чи надавати листа-пояснення, що є 2 діючих паспорта?
-
Вопрос к знатокам!🧐 Хотите зашибать бабосы благодаря находке старых крипто кошельков всего в пару кликов?🚀 Имея бесплатный доступ к софту чья скорость достигает ракетных можно находить утерянные сид фразы, заинтересовало? Наши результаты говорят сами за себя, ознакомьтесь с проектом, узнай у админа все о проекте, напиши + и получи доступ @sc6support