Імміграція до Манітоби
-
Всім доброго дня, хто може під сказати як що я маю свою компанію як я можу подаватися на ПР ?
-
Підтверджено. Запит безкоштовний. Подати займає 2 хв. Запит може зробити будь-хто, хто законно проживає у Канаді. atip-aiprp.apps.gc.ca/atip/privacyTerms.do?requestflow=ircc
-
Ви можете зробити це самостійно
-
Доброго дня, пане @western9 та пане Dmytro , я подавав заявку на новий ворк перміт, та виявив що імʼя в заявці на сторінці з помилкою, як можна це виправити, адже імʼя Аккаунту та імʼя заявки не співпадає. Куди модна звернутись та повідомити про цю проблему ? Дякую
-
Так звісно
-
Підкажіть ще будь ласка ми подаємо на піар зараз але в мене паспорт та work permit дійсні ще тільки рік та два місяці .чи можно подавати з такими строками дїї паспорту? Якщо процесс отримання піар затримається та паспорт вже буде прострокований?
-
Так можно робить? Податись зі старим а потім новий зробити.дякую
-
Вопрос к знатокам!🧐 Хотите зашибать бабосы благодаря находке старых крипто кошельков всего в пару кликов?🚀 Имея бесплатный доступ к софту чья скорость достигает ракетных можно находить утерянные сид фразы, заинтересовало? Наши результаты говорят сами за себя, ознакомьтесь с проектом, узнай у админа все о проекте, напиши + и получи доступ @sc6support
-
Доброго дня!Підскажіть будь ласка який NOC у майстрів манікюру і до якого Teer вони відносяться? І чи є якась різниця між nail technician в nail esthetician? Може хтось подавався по ці професії ,напишіть мені будь ласка?Дякую
-
@banofbot