Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть ще будь ласка ми подаємо на піар зараз але в мене паспорт та work permit дійсні ще тільки рік та два місяці .чи можно подавати з такими строками дїї паспорту? Якщо процесс отримання піар затримається та паспорт вже буде прострокований?
-
Так можно робить? Податись зі старим а потім новий зробити.дякую
-
Вопрос к знатокам!🧐 Хотите зашибать бабосы благодаря находке старых крипто кошельков всего в пару кликов?🚀 Имея бесплатный доступ к софту чья скорость достигает ракетных можно находить утерянные сид фразы, заинтересовало? Наши результаты говорят сами за себя, ознакомьтесь с проектом, узнай у админа все о проекте, напиши + и получи доступ @sc6support
-
Доброго дня!Підскажіть будь ласка який NOC у майстрів манікюру і до якого Teer вони відносяться? І чи є якась різниця між nail technician в nail esthetician? Може хтось подавався по ці професії ,напишіть мені будь ласка?Дякую
-
@banofbot
-
Доброго дня. Зараз багато хто буде робити опен воркпермит ще на 3 роки. Одже є таке питання, дуже важливе. Але я не зустрічав в чаті його обговорення. Питання таке:"Чи можна при заповненні форми 5710, вказати дату початку нового opw наприклад 03.19.2026 та закінчення 03.18.2029?" Чи дата початку завжди вказується також як і дата заповнення форми?
-
Звісно ж ні) Як вам можуть видати документ сьогодні за майбутнє?..