Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Зараз багато хто буде робити опен воркпермит ще на 3 роки. Одже є таке питання, дуже важливе. Але я не зустрічав в чаті його обговорення. Питання таке:"Чи можна при заповненні форми 5710, вказати дату початку нового opw наприклад 03.19.2026 та закінчення 03.18.2029?" Чи дата початку завжди вказується також як і дата заповнення форми?
-
Звісно ж ні) Як вам можуть видати документ сьогодні за майбутнє?..
-
А чому ні? Це все одно на розгляд офіцера. Дата закінчення мого старого opw 03.18.2026. Тобто я прошу новий opw від дати закінчення мого старого opw. Я не вигадую якусь дату у майбутньому. А цілком обосновано прошу саме таку дату. На все життя зробити не можливо. Так як продовжують на 3 роки тільки. Та не повинно бути гепів між датами дії opw, щоб не порушувати міграційне законодавство Канади.
-
Ось тут пояснюється за це. Та я не бачу чому не можливо так зробити. Може я чогось не розумію, бо нема багато досвіду роботи з імміграційними документами.
-
з 3.01 😌
-
Подались 4 січня )
-
В мене всі знайомі вказували дату ту з якої вони заповнювали форму. Я зараз почав розбиратися в цьому питанні, та поки що не бачу причини чому не можно вказати від дати закінчення старого owp. Тому і виникло таке питання. Адже це може суттєво подовжити перебування в Канаді. Но чомусь це питання тут не підіймалося.
-
Добрий вечір. Підскажіть, будь ласка, при подачі на SWM скільки мінімум готівки потрібно мати на рахунку на 1 людину. Дякую!
-
Дякую!
-
Дякую!