Імміграція до Манітоби
-
Дякую за інформацію, будемо намагатися в аеропорту зробити, як ні, то вже онлайн.
-
Спитала, вона вказувала дату заповнення. Навіть не сподівалась що зможе зберегти ті 6 місяців
-
Я не завантажувала, мені здається, що і на провінційному етапі моя шкільна освіта їх зовсім не цікавила
-
Доброго вечора, Дмитро підкажіть будь ласка чи потрібно брати ще витяг з реєстрації місця проживання дитини в Україні для виготовлення закордонного паспорта, чи це обов'язково? Дитині 12 років.
-
Напишіть мені будь ласка в приватні
-
Доброго вечора Хто робив паспорт дитині чи вимагали у вас довідку про реєстрацію (прописку) дитини в консульстві в Торонто? Чи є то обов'язковим документом і без неї не зроблять закордонний паспорт? Дитині 12 років.
-
Ні, бо у мене паспорт України старого зразка і напевно тому не просили бо там є печатка прописки. Чесно не знаю, я мала документ витяг і з Дії і на себе і на дитину. Але не питали
-
Я спробую ще спитати в імміграційному центрі стосовно цього питання. Потім напишу що вони відповіли.
-
Дякую, але фізично не просили показати цю довідку або показати в дії?
-
Запитали з ким прописана дитина, і взяли ксерокопію мого паспорта з пропискою, але це не Торонто було
-
Добрий день! Хто подавався на продовження ворк перміту підкажіть чи потрібно додавати ще сторінки з штампами та візами додатково до першої сторінки паспорта? Бо там один файл тільки можна прикріпити
-
А взагалі хтось робив закордонний паспорт дитині без укр. прописки, так можна?
-
9 років, до кінця дії його паспорту, але майже на 2,1 роки. Та сказали, що якщо зробимо новий паспорт, то можна онлайн податися на новий по строку діі ВП як і у батьків.
-
А сину скільки років? Йому візитор дали до тої дати як у вас чи до кінця дії паспорту?
-
У кого два закордонних паспорти, ви обидва додавали? Я на провінційний завантажила один, а тепер думаю, чи треба інший, бо там додаткові подорожі і печатки
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка як правильно вчинити в цій ситуації, у Польщі я працювала через агенцію по працевлаштуванню Ranstad, але фізично працювала на Amazon. У заявці на кует я вказала Amazon, коли збирала документи то вони в мене видані від компанії Randstad, але там вказано що я працювала на Амазон. Чи будуть з цим якісь проблеми і чи потрібно можливо додати якийсь пояснюючий лист?
-
Де в центрі можна зробити фото для ПР?
-
Дякую дуже, пане Wes
-
Don's Photo (204) 942-3143 g.co/kgs/GC2GHtx
-
Доброго вечора! Хто може підказати, якщо закінчено 9 класів і 3 роки навчання в училищі . Скільки це балів ? Вони зарахують 2 роки в училищі як за 2 роки 10 та 11 класу і лише рік училища ? Чи все ж 3 роки училища буде зараховано. Кожен говорить по різному 🤔🤔
22 Jan 2023, 05:40
Post 219492 of 227132
4 minutes ago