Імміграція до Манітоби
-
аааа
-
А ж про агрегатори кажу ... ясно, що в компанії купив, то квиток бачиш )))
-
Є пошук по чату, є закріплено інформація вверху але ж ні треба постійно питати одне і теж)
-
Доброго всім дня) Перечитую чат і дуже багато бачу інформації про те, що для отримання pr потрібно 3-4 роки прожити в одній провінції. Це дійсно зараз така система чи можливо для переїхавших по CUAET існують спрощенні умови? Бо наче хтось пише що достатньо і пів року офіційного працевлаштуваня (+звісно тест з англ) і можна подаватись. Хтось можливо зможе зорієнтувати як це дійсно працює?
-
Дивно, кожен раз купую квитки тількі у авіакомпаній, ні разу не стикався з такими проблемами
-
У мене так було, у Вас може норм....
-
Я теж проте. Просто нервує, що немає як дізнатися часто про білети. Забиваєш білет на сайті компанії , а його немає ...
-
Ну, я пеерсадок не боюсь, зате дешевше вийшло, ніяких мінусів для себе не побачив
-
Дякую!
-
Скільки не дтвився, через агрегатори дешевше, там пересадки якісь , ще щось ...Але потім провірити було майже неможливо ...
-
Нема там -50 то не Антарктида
-
+ Може, взимку замерзнемо. ))) Я в мінус 50 собі не уявляю, як на роботу ходити та ще й без машини, та ще й одяг треба відповідний. Одне, якщо ти в Вінні, а друге -якщо десь в містечку, то як замете ...
-
Навіть Торонто, де сильний дифіцит , люди платили за півроку і отримували любий будинок з ринку... а тут і туй стій, як моя бабця говорила, я так розумію, що це варіант , а тут і поготів. )))
-
Житло не складно найти, якщо на нього є гроші.
-
Дружина чат читає? 😅
-
Знаю дівчину, особисто, якій один африканець пропонував 20 тисяч за одруження. На додачу клявся, що якщо вона не захоче, навіть стояти поряд з нею не буде 😅
-
там ціни вище, тільки-но перевірив з Skiplagged, на 80-100 євро
-
А чим Skyscanner не підходить?
-
А якщо просто їхати без нічого то з дубліна були по 300 євро з westjet
-
Я наприклад взяв собі в середині вересня за 490, з багажем, можливістю обрати місця та priority
22 Jan 2023, 05:40
21974/231322
about 2 hours ago