Імміграція до Манітоби
-
Навіть Торонто, де сильний дифіцит , люди платили за півроку і отримували любий будинок з ринку... а тут і туй стій, як моя бабця говорила, я так розумію, що це варіант , а тут і поготів. )))
-
Житло не складно найти, якщо на нього є гроші.
-
Дружина чат читає? 😅
-
Знаю дівчину, особисто, якій один африканець пропонував 20 тисяч за одруження. На додачу клявся, що якщо вона не захоче, навіть стояти поряд з нею не буде 😅
-
там ціни вище, тільки-но перевірив з Skiplagged, на 80-100 євро
-
А чим Skyscanner не підходить?
-
А якщо просто їхати без нічого то з дубліна були по 300 євро з westjet
-
Я наприклад взяв собі в середині вересня за 490, з багажем, можливістю обрати місця та priority
-
Дякую за поради)
-
за будь-які зміни вони теж гроші беруть
-
Через ківі я знаходив нормальні квитки, але умови придбання скаженні, 40 евро за послуги + багаж набагато дорожчий
-
2) купуйте через офіційні сайти авіакомпаній, заощадите значну сумму
-
1) шукайте на Skiplagged
-
Дякую
-
Використовуйте ківі як пошуковик, а потім йдіть купляти квитки на сайти операторів.
-
Привіт всім, де ви купували білети? Бо начитався відгуків за kiwi тай не знаю чи варто там купувати
-
Добрий день шановні. Ми з сім'єю прилітаємо до Вініпегу 9го липня. Скажіть будьласка, чи настільки складно знайти постійне житло? Я вже ознайомився з процесом apply, get approved, and etc. Але як я зрозумів без місця роботи, або попередньої історії аренд досить важко знайти житло
-
Ктось може поділитися контактами ріелторів у Вініпег? 🙏🏻
-
Підскажіть, будь ласка, якщо я отримала invitation to submit an Expression of interest, та маю зв'язок з українською громадою, але знаходжусь ще не в Канаді, чи можу я надсилати документи за спрощеною програмою? Якщо так, то який конекшен із запропонованих на сайті я обираю?
-
О! Так це можна з дружиною розірвати шлюб і намутить по 15К 😂
22 Jan 2023, 05:40
21986/231594
10 minutes ago