Імміграція до Манітоби
-
Вибачте , що багато повідомлень Просто не знаю навіть з чого почати Всі кого знаю знають тільки 2 програми : професія Teer проходе і гуманітарна За express entry перший раз тут побачила зараз Дякую велике всім за поради Якась картина трохи намалювала Тепер буду більш детально вивчати це діло
-
Звісно ж в усіх своє бачення і ситуації, але WP я би продовжив… це не великиі гроші, проте великі можливості… Англійська безумовно, мусите вивчити і здати хоч на 4. Якщо ваша ціль PR і без різниці де працювати і що робити то розгляньте Agriculture pathway Saskatchewan, вони не знімають бали за звязок з Манітобою… Там всього три умови 780 год досвіду роботи в сфері, лист підтримка від роботодавця і англійська CLB 4…
-
Теж логічно
-
Ворк перміт видається максимум на 3 роки, як вони можуть дати ворк перміт сьогодні з датою початку дії через 2 роки?? Фактично ті дати що ви там вказуєте ( кінцева дата перміту) то теж є не особливо то й важливо, відлік почнеться з моменту рішення по заявці…
-
Як я зрозумів, зводиться до того, що вони вирішать самі Не побачив навіть де вказано саме тому роки Ну і формально за інформацією на сайті ми в не можемо отримати відкритий дозвіл :)
-
Саме це я мав і на увазі, тобто там пише "бажана дата початку роботи". Тому і виникло таке питання
-
Підкажіть будь ласка Чи можу я буду аплікантом для родини , якщо підприємство на яке я працює не існує ще 2 років Тільки рік і 8 місяців Дякую
-
З дати подачі вашої заявки.
-
Так, потрібно. Для SWO треба показати 10 тисяч + 2 на кожного з депендентів. Якщо ви подавалися на SWM і таких коштів немає, то показуєте ті кошти, що маєте в даний момент + додаєте свіжий employment verification letter з роботи + пейстаби за останні місяці про нарахування заробітної платні + пишете пояснення, що ви стабільно працюєте, добре облаштувалися і у вас все добре у фінансовому стані.
-
Ні, в мене було SWM. Є кілька знайомих, в них аналогічна ситуація як у вас. Робили так, як я написав. Подалися, чекають AOR. Колись раніше у чаті Wes радив саме так робити.
-
Так, потрібно відправити до IRCC через webform. В чаті пошукайте посилання.
-
І тоді пройде для PR? Маю на увазі, у вас теж така ситуація була?
-
Якщо у вас немає іншого попереднього досвіду за останні 5 років, який ви можете заклеймити і підтвердити, тоді можете клеймити цей 1 рік в Манітобі. В такому випадку він додасть вам 40 балів.
-
Ви молодець! Хто шукає, той знаходить. Удачі в наступних кроках!
-
Так, треба повідомити IRCC. І про декрет, і про народження дитини не забудьте повідомити.
-
Зрозуміла, дякую
-
Тут нема про що роздумувати. Якщо йому ще 21 і він не одружений. Додайте його терміново, як свого депендента, як вам Wes написав зробити. Звісно, якщо він сам не проти. Потім при отриманні вами піару йому видадуть візу, здається, на 6 місяців і вже тоді йому треба буде їхати або не їхати, або вирішувати що взагалі робити з тою Канадою.
-
Це поки що вся інформація , що я знайшов. Там вказано тільки що 'обробка заявки може зайняти більше часу і є можливість не завершити її до бажаної дати початку'
-
Приїхати хоче хоч зараз .....нажаль немає як. За поради дякую всім.