Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Мечтаешь хорошо зарабатывать но не знаешь как, пиши мне расскажу
-
Якщо ви покинули Канаду більше як 6 місяців тому, то податися на новий перміт із України не можна. Продовження чи подача на на новий перміт для українців із середини Канади
-
Якщо перміт дійний, то можна летіти у відпустку. Оригінал перміту обов'язково мати із собою.
-
Я не автор, але щиро дякую! Бо я тут вже себе накрутила за ті пів години що нікуди я не полечу
-
Доречі, це вже 2 такий випадок я чув, що почали перевіряти дуже українців.
-
Так, вони подалися десь за місяць до поїздки. Їх все розпитували, адресу проживання, контакти роботодавця, адресу, де працюють, в яку школу ходять діти. Також просили показати електронну пошту, забрали телефони на перевірку на годину десь.
-
А знайомі також були в процесі очікування нових WP?
-
У будь якому випадку будьте готові до запитань від прикордонників. Знайомі поверталися із Європи, були там 2 тижні, то їх 4 години тримали в аеропорту Торонто, казали, що виясняли імміграційний статус. Мали дійсні візи, перміти та діти мали візитор рекордс. Звісно, що рейс на Вінніпег пропустити.
-
Щойно помітила, що вже тиждень як закінчилася моя номінація, а аор досі немає🤪 розумію, що все ок, на момент подачі була дійсна. А якщо не дадуть аор, чи будуть так само продовжувати дію номінації для повторної подачі?🥲
-
CBSA має вирішальне слово чи пускати людину до Канади.
-
IRCC буде бачити, що ви не в Канаді. Ви не можете в аплікації вказати, що в Канаді
-
Другий випадок був у жовтні 2024. Також чоловіка тримали понад 2 години. Навіть роботодавцю телефонували. Він був в процесі отримання номінації. На новий перміт не подавався ще.
-
Я тут збираюся летіти до батьків, переживала, щоб туди в Європу пустили, а тут ще переживати, як повернутися назад
-
Тільки 5місяців тому я прилетіла в Україну .то тоді можу податись онлайн коли буде готовий то прийде на мою адресу в Канаді
-
Ці знайомі реально думали, що їх не пустять до Канади. Жінка там ридала і діти також, але прикордонники навіть не заважали на них. Просто казали, що проводять перквірку
-
Щиро дякую за інформацію! А другий випадок також ті, хто подався на продовження WP, чи рандом? Бо я останній раз літала в Європу восени 2023, і назад взагалі без проблем, нічого не питали
-
Господи я думала це вже про пр
-
Пам'ятаю, що знайома прилетіла у 2023 з Європи, то бачила як українку затримали в аеропорту Монреалю, кидалась на прикордонників. Реально наділи наручники. Причини не знає, але казала, що то дуже дико все виглядало.
-
То який варіант летіти в Канаду подаватись на новий ворк перміт а тоді можна вернутись в Україну і доробити свої справи поки буде дійсний старий чи я зможу з ним літати
22 Jan 2023, 05:40
219952/230296
19 minutes ago