Імміграція до Манітоби
-
Якщо то вона - теж памʼятаю 😂 Цікава
-
Я пам’ятаю цю історію зі слів тієї жінки, якщо не помиляюся, то вона у декількох чатах писала, що це прикордонники не нормальні і кидалися на неї 😅
-
То треба ж нерви при собі тримати
-
Так, поки дійний перміт та віза, ви зможете повернутися до Канади
-
На момент подачі обовʼязково бути в Канаді. На момент отримання наче теж, але багато хто раніше виїжджав і ворк перміт просто приходив на їхню адресу. Але нещодавно я читала в сусідній групі, що людям почали давати відмови, бо вони на момент отримання не знаходились в Канаді. Прикріпляю зразок листа щастя
-
Нам попався приємний українець, який ще порадив старшій дитині 14 років одразу отримати ворк перміт
-
Доброго дня, громадо. Маю питання. Якщо я пропрацював 3 місяці на одній роботі, а після ще 1 рік і 9 місяців на інший, то я можу клеймити 2 роки Канадського досвіду? Перерв не було, в п'ятницю закінчив одну і в понеділок почав працювати на другій. Дякую.
-
Це жесть
-
Я знаю що мій чоловік знімав обмеження з ворк пер іту то новий перміт прийшов на адресу
-
Мене той офіцер довів просто до істерики, грубо висловлювався і про українців, що понаєхалі, і про мою сімʼю. я ридала і не могла заспокоїтись, а він все накидував, щоб «я не прикидалась» . До мене підійшли інші працівники і сказали тихо, шоб я мовчала і не огризалась, а потім написала скаргу, якшо захочу, коли уже пройду контроль. Тай таке :)
-
Дякую.
-
Скажіть будь ласка, переклади та копії оригіналів мають бути кольорові чи чорно-білі? Для подачі на номінацію
-
Досвід менше 6 місяців на одного роботодавця не зараховується ніде. Тобто 6 місяців + півтора року теоретично могло би бути 2 роки. 3 + 1 рік 9 м - ні.
-
10 + 9 не дорівнює ніяк 24 😁
-
Доброго ранку всiм🍀 Скiльки зараз чекають на новий visitor record? Дякую заздалегiдь🌷
-
А якщо 10 місяців на одного, і 9 на іншого - це 2 роки? Це ж більше чим пів року на одну фірму?)
-
Вітаю ,маю питання Чи маю я право записатися на прийом у будь-яке консульство, незалежно від того, що я проживаю у Вінніпезі?
-
Маєте право
-
Я це, із вашої відповідді вище, зробив висновок😄 Тобто, в теорії: 16 місяців на одній і по 10 на двох інших - 36 місяців буде 3 роки?
-
я чула багато історій,що наприклад в Оттаві не прийняли ,бо Вінніпег відноситься тілько до Торонто чи це як працює?
22 Jan 2023, 05:40
219981/230363
2 minutes ago