Імміграція до Манітоби
-
Я це, із вашої відповідді вище, зробив висновок😄 Тобто, в теорії: 16 місяців на одній і по 10 на двох інших - 36 місяців буде 3 роки?
-
я чула багато історій,що наприклад в Оттаві не прийняли ,бо Вінніпег відноситься тілько до Торонто чи це як працює?
-
В Торонто і Оттаві приймають Манітобу, а ось Едмонтон ні.
-
З нашого села в жовтні жінка подала документи на двох дітей в Оттаві. В Оттаві сто відсотків приймають. Туди легше записатися. 17 грудня дівчина з якою я працювала подала документи в Едмонтоні. Обов'язково треба мати запис. Без запису не приймають. Я робила обидва паспорти в Торонто. Але літала я кілька разів, щоб подати документи. Це дуже дорого
-
Доброго дня! Чи потрібно підгружати довідку від роботодавця з України на федеральному етапі? Дякую!
-
Буде один рік, за ті 16 місяців.
-
Добрий ранок, маю таке питання - в дитини паспорт в цьому році закінчується - куает та візітор рекорд був відкритий по ньому, але є інше громодянство також. Чи можу я продовжити візітор рекорд по другому паспорту іншої країни?
-
Залежить від послуги, якщо там де потрібно ловити слот, то вас приймуть, а якщо продовження паспорта то відмовляли
-
Необов'язково, хіба буде додатковий запит. В той же час рекомендується додати розширене CV
-
Ні, не можливо. Вже люди зверталися з листами до IRCC з аналогічною ситуацією. Пошукайте по чату. Потрібно покинути Канаду і наново подаватися по тому іншому громадянству.
-
Відповіді вже немає пів року, в нас з дружиною бекграунд компліт, в дітей ін прогрес
-
Доброго дня, підкажіть чи потрібно загрузити нові візітор рекорд дітей в справу? Ми їх зробили ще в квітні, але не завантажили в справу, знаходимся на федеральному. Дякую!
-
Потрібно
-
Друзі привіт. Підкажіть будь ласка чи потрібно догружати атестат шкільний перекладений на англійську мову на номінацію провінційну? Чи взагалі він потрібен там?
-
Це в кризисній формі потрібно відсилати?
-
Авжеж потрiбно
-
Запиту в справі немає
-
@let_console_log хоче кікнути Анастасия з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Давно искали выгодный стейкинг-TON? 💼 Проект в который инвестировали более 70000 людей😱 Лучший процент стейкинга в сети TON Не упусти свой шанс ❗️❗️ Бесплатные 30$ здесь- t.me/tonhuntexbot/app?startapp=7021935229
22 Jan 2023, 05:40
219999/230363
less than a minute ago