Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Zhanna Liashenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, Allucard ㅤ! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня. @western9 підкажіть будь ласка, якщо знаєте. Я хочу переїхати на іншу адресу з 1 квітня, але хвилююсь, що це може обернутись не дуже добре. Я вже 3,5 місяці вішу на Background check і portal 1 може прийти якраз березень-квітень (якщо я правильно відслідковую нинішній час очікування). Знаю випадки що люди переїжджали в районі Порталу 1, а потім їхні картки доставляли на попередній адрес. Так от питання скільки часу дають на заповнення Порталу 1? І наскільки переїзд ризикований?
-
Щиро дякую за відповідь
-
Що Ви відповіли, коли створювали акаунт, те й хоче. Це ж перевірка безпеки.
-
Та не ризиковий переїзд. Буде Портал, буде вирішувати. Переадресацію листів зробити легко. А до квітня ще є час
-
Ці відповіді створювали ви
-
в нас була така сама ситуація. Отримати новий VR можна лише по тому паспорту, по якому дитина сюди в'їхала. Ми продовжили дитині укр паспорт, коли приїжджав консул. При подачі на новий VR я прикріпила скан продовженого укр паспорту і на всякий випадок паспорт з іншим громадянством +letter of explanation, попросила видати VR на інший паспорт. Але видали все одно на український, бо інакше ніяк.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/changes-open-work-permits-family-members-temporary-residents.html 🤯
-
Доброго дня, у нас також дуже довго було, ми подались у червні 2023 на федеральний та отримали портал 1 аж у грудні 2024, бекграунд чек був з лютого 2024 Писали, дзвонили, ходили до парламентарів та замовляли ATIP, але всюди казали, що справу класифікували як “complex” і був розширений секьюріті чек та потрібно чекати поки security check завершать, то 10 місяців йшов бекграунд чек загалом. Нарешті видали ті портали, але досі чекаємо на екопр. Не переживайте, просто довше ніж зазвичай буде бекграунд чек. Але все буде добре