Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Пане @western9 Скористався пошуком, знайшов багато корисної інформації від вас по ЕЕ. Якщо матимете змогу, оцініть будь ласка наступний сценарій. 1. 6 місяців фултайму подаюся на MPNP (teer 2) 2. Отримую LAA. Заповнюю аплікацію (якщо LAA дуже швидко — чекаю до 60 днів) 3. Через півроку створюю ЕЕ СЕС. 4. Оновлюю EOI. 5. Отримую номінацію. 6. Федеральний через ЕЕ. Розумію, що таймінги можуть бути непередбачуваними, головне питання чи немає ніяких порушень. Дякую
-
Ось раніше знаходила. Заповнити форму, що вище, завірити в нотаріуса, перекласти в Україні. Фейсбук. Natalia Titarenko писала в українській групі
-
Спочатку ЕЕ аккаунт Якщо ви вже отримали ЛАА, то нічого не вийде додати
-
А якщо не евалювати диплом і створити ЕЕ, чи вийде пройти після отримання номінації. Трохи заплутався з їх прохідним балом
-
У когось була проблема з IRCC акаунтом нещодавно? Я заходжу у свій аккаунт і бачу тільки що я можу податися на Express Entry та ще на одну програму. Та чомусь зникла Функція Study Permit, Work Permit. Хоча вчора коли я на себе робила аплікацію ця функція ще була…. Чи я може щось не так роблю?
-
На оці бали орієнтуватися, правильно?