Імміграція до Манітоби
-
Якщо ви батько, то згода вам не потрібна.
-
Чи можливо отримати "звичайний" сертифікат номінації, якщо подавався з ЕЕ? Шукаю, ніде не можу знати відповідь. Всі обіцяють, що з ЕЕ і номінацією вас оберуть у наступній же вибірці
-
Тому і питаю )
-
З 22-го року згода не потрібна законодавчо, але, правда, ніколи не знаєш що вони вигадають завтра.
-
Та що не приходить у ЕЕ профіль
-
Ок, опишу детально Роблю ЕЕ. Маю 132 бали Подаюся на номінацію MPNP, декларую ЕЕ Отримую номінацію. В ЕЕ +600, значить маю 732 бали. Очевидно не проходжу в останній ЕЕ вибірці. Був період влітку 2024, де я би не пройшов у ЕЕ-ПНП більше двох місяців. Що робити в такому випадку? Чи можу я податися на ПР не через ЕЕ, але маючи МПНП номінацію?
-
Тепер ясно, дякую
-
Так чи дійсна провінційна номінація настільки довго, щоб чекати рік в ЕЕ+ПНП пулі?
-
Якась фантастика. SWM - ви як мінімум матиме 500 балів за ongoing employment, 6 months. Сценарій. По SWM сиджу у пулі із 700 балами. Відпрацював 1 рік, кваліфікувався на Canadian Experience Class..зробив профіль, балів по CEC у мене 120. Додав до ЕОІ. Бали мені не додало за ЕЕ, тільки за досвід. Чекаю на вибірку MPNP SWM. Пройшов вибірку із 700 балами. Номінація прийшла до EE profile. Я там її прийняв. +600 балів Бали у СЕC стали 120+600=720. Чекаю на вибірку по Provincial nominee в ЕЕ. У 2024 біло як мінімум 4 вибірки менші, ніж 720.
-
Що робити якщо чоловік відпрацював лейбором півроку, але вахтовим методом. Наприклад один тиждень має 74 години робочі інший тиждень 0 годин і так позмінно. Загалом виходить мінімум 148 годин. А якщо мінімум 30 годин на тиждень треба то це виходить 30*4=120 годин. Це ж рахується фул тайм робота. Можна подаватися на ЕОІ?
-
Я розумію але 8 тис людей напевно є такі хто користався такими послугами