Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня Це не правдива інформація На gmail приходе лист про те , щоб не покидали Канаду і очікували новий WP
-
Яких 4 роки? До 2026 року.
-
Можна. Але WES та apostille.in.ua все самостійно зроблять. Хоча обов'язково додати витяг про еквівалент магістра до спеціаліста
-
Піду тоді читати вимоги)
-
Освіту проводять акредитовані організації. Олена із них є WES, яка працює із apostille.in.ua.
-
Ага, дякую
-
Ви не зможете створити ЕЕ профіль якщо не відповідаєте вимогам
-
Всім привіт! Таке питання - на федеральний треба було завантажувати атестат за 9 клас? Чи просто за 11й?
-
Та ок ) Не буду з вами сперечатися, схоже, ви більше знаєте. Скажуть тільки, що тут багато хто літав у відпустку із діючими пермітами, в той час коли очікували нові.
-
Я розумію За те і кажу , що в них написано : не виїзджати з Канади
-
Це стандартний лист, він приходить всім!
-
@western9 А ще таке уточнення, як я зрозумів є такі шляхи на подачу на номінацію: 1 EOI SWM 2 ЕЕ + MNPN/PNP тут не дуже впевнений що так зрозумів Та EE+ CEC
-
На пошту приходе всім однакова інформація Можливо і пропускають зі старим , але це на розгляд офіцеру Кожен отримує попередження
-
Не правда В мене перміт старий ще більше року Новий 2,5
-
Що саме неправдиво? Покидати Канаду не можна, якщо у вас є maintained Status, тобто ваш перміт вже завершився, а новий ще не прийшов.
-
Вам мало на gmail прийти лист про те, що не можна виїзджати
-
Така сама ситуація.Тільки паспорт трохи довше.
-
Один із варіантів - подача на біженство. Точно 2-3 роки будуть розглядати, а ви за цей час будете працювати
-
Робота має бути TEER 0-3
-
830 балів - спробуйте створити CEC профіль.
22 Jan 2023, 05:40
220237/231408
about an hour ago