Імміграція до Манітоби
-
А який зараз бал на CEC?
-
Так , але ж посади та професії tir1-3 вимагають освіту, розумію що освіта не за професією, але чи не буде це перешкодою при контакті для верифікації IRCC з роботодавцем? Чи того що роботодавець підтверджує обовʼязки достатньо?
-
На рахунокя 6 міс робити Таке питання, бентежить один момент я коли влаштувався на работу перший місяць відпрацював фулл тайм Але був період десь 1.5 міс коли працював по 5 годин або і взагалі дома сидів..бо бос казав що замовлення впали... тобто були перерви Це якось впливає на щось? Чи треба конкретно 6міс фулл тайм і без перерв для подачи на номінацію
-
Я це читав також. Тому і додав, що не знаю чи спрацює, та схема виглядає правдоподібно, тільки не ясно чи можна так 🤷♂️
-
Або вік
-
Зайдіть на сайт ircc там є калькулятор для підрахунку балів по СЕС , так само є табличка з балами для MPNP, порахуйте і порівняйте з вибірками… В умовах скорочення імміграції настільки велике падіння балу малоймовірно…. Я б не малював собі ілюзій пройти по EE CEC без номінації від MPNP. Тим більше якщо CLB <8