Імміграція до Манітоби
-
Доброго Дня пане Wes а Резерв+ обовʼязково добавляти?, в мене його просто не має є лише приписне
-
Вам нікто гарантій не дасть,це як пальцем в небо.можете встигнути а можете і ні.
-
Хочу послухати вашої думки. Дякую наперед! Отримали номінацію від провінції та подали аплікацію на федеральному в жовтні 24го. Перміти закінчуються в серпні цього року. Чи встигну отримати підтвердження до серпня, щоб зробити нові перміти (як ви вважаєте?)? Не хотілось би витрачати 1000+ долл (4 члена сім'ї) на нові перміти.
-
Це тільки ваша відповідальність не втратити статус! Все може затягнутися тим паче що строки розгляду по всіх пунктах збільшуються. А якщо будуть ще якісь дозапити, то це все час. Нам теж не хотілося подаватися на всю сімʼю, але ми розуміємо що втратити статус а потім його відновити, буде дорожче
-
Добрий день шановна спільното. Зайшла через е-Консул подивитися шлях як записатися на подачу на виготовлення паспортів дітям - а там є слоти вільні. На січень наприклад. Це таке може бути прям? Я просто очам не вірю бо всі пишуть шо то так важко робити все і взагалі. А я "клацала клацала" і там слоти є в Торонто.
-
тут і без зміни роботи здається, що зупинилося все😅
-
А сказали, що то стосується саме федерального етапу. Може хтось змінював роботу на федеральному етапі? Чи ви помітили, що ваша справа ніби призупинилась?
-
Місяців )
-
Дякую🙏