Імміграція до Манітоби
-
Є люди, що ще не працювали, мову не здавали, жити де немає, але уже pr треба терміново отримати ... Я сам такий, але зараз трохи передивився позицію... Потрібно влаштуватися і спокійно pr робити ... все одно 3-4 роки(як повезе то 2-3 проживати в провінції і працювати на роботі)
-
За 100 баксів ви хіба почуете загальну інформацію з цього ж чату. Професійна консультація в межах $350-500. У цьому чаті ьільше сотні людей, які самостійно імігрували за останні роки, багато знаходться на різних етапах іміграції. Якраз тут є джерело правди :)
-
Я би зробив так, відпрацював 6 міс, здав мову, а тоді пішов на консультацію до ім адвоката. Там 100 дол плюс мінус, показав свої папери і всі питання задав. Зараз, люди порадять то чи інше, ті хто тут, або раніше подавали і умови були другі або зараз подавали. Та і як провірити чи це правда. Я уже в чатах чув, що і без мови можна подати , і без роботи і хтось комусь щось сказав .... так тут влаштовано, що подавати треба з робоьою і роки 3 працювати поки воно крутиться і здати мову, чим ліпше, тим краще. Від 4... Але, якщо хочеться, звірити програми , вибрати щось для себе, то треба або багато вивчати , їх біля 100 , або йти до спеціаліста, що відповідає за свої слова ліцензією ...
-
Питання що до опиту роботи, у мене не було офіційної праці останні 5 років, якщо я відпрацюю рік в манітобі, я зможу використати той рік як опит роботи, и так само використати ту роботу в розділу зв’язку з монитобою про вір року роботи в манітобі Тобто зможу використовувати одну и ту ж саму працю одразу в двох розділах оцінки
-
Дякую)
-
К сожалению нет😕
-
Все верно, пока не сдадите визу не получить.
-
-
І наступне питання на чий рахунок будуть покладені ці гроші... І чи не прийдеться пояснювати потім у банку звідки взяли зайві гроші на рахунку. Я проходила декларування. Це лише +1 папірець. Ніхто не питає звідки взяв і т.п.
-
Доброго дня, скажіть, будь ласка, обов'язково летіти через Торонто? Не можна безпосередньо на Вінніпег і там оформити work permit?
-
Ось інструкції до форми Е311 - митної декларації, яку ви повинні заповнити (і де ті $10 000 декларуються) www.cbsa-asfc.gc.ca/publications/forms-formulaires/e311-eng.html Там написано, що цю форму можна заповнити одну на up to 4 людей, що проживають за однією адресою (тобто на сім’ю). Одна декларація —> один ліміт $10 000. Там в декларації пункт I am/we are bringing into Canada (Я - якщо самотній traveller, або МИ - якщо сім’я) Currency and/or monetary instruments totalingCAN$10,000 or more. (Yes/No) Теоретично можна заповнити окрему декларацію на кожного члена сім’ї, і підходити до митного офіцера окремо, по черзі, кожен зі своїми $10 000 в кармані, і спілкуючись з офіцером сам на сам (а не як сім’я). Включно з дітьми 😂 Але мені здається що це викличе питання «шо за схєма, шо вони мутять, чого не зробили одну декларацію на сім’ю, як всі люди?». А підхід «ось ми сім’я, веземо $30 000, ось ми їх написали в вашій бумажці, дивіться» - ніяких питаннь не викличе взагалі. Рішайте самі.