Імміграція до Манітоби
-
З однієї сторони це виглядає краще. Але невідомо які зараз будуть терміни розгляду. Ось мій приклад: мій діючий перміт до лютого 25 року. Я подалася на початку червня на новий. Мені прийшов лист, що можу працювати до грудня ( тобто 6 місяців з моменту подачі). Минуло вже 8 місяців, а нового перміту ще й досі немає. По старому у мене залишилось тільки два тижні роботи і мені вже сказали, що далі працювати не зможу. Вирішуйте самі коли подаватись вважаючи на такий довгий період очікування. Я б на вашому місці вже подавалася
-
Судячи з інфи на цій сторінці, ваш роботодавець неправий, ви можете працювати www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend/after-apply.html
-
При чому це бувають не якісь дрібні роботодавці, а, наприклад, універститет Ст.Боніфас та універ Вінніпегу таким страждають. Там у HR люди, які не знаються на імміграції і вимагають від працівників "продовження". Кожен раз люди повинні були відсилати пояснення від IRCC www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend/after-apply.html