Імміграція до Манітоби
-
Дякую надзвичайно!
-
Як волонтер я особисто подав приблизно півсотні людей на нові ворк перміти та ще десь півсотню дітей на візітор рекордс за останні два роки. Щотижня подавав десь 1-2 сім"ї. Нікому не дали менший термін, ніж три роки. Так, десь були такі випадки, і про них писали чи в коментарях під моїми відео чи у соц.мережах. Однак, навіть в тих випадках люди переподавались і писали в аплікації, що подаються за open public policy і хочуть перміти на три роки. Я не знаю випадків, коли б людям відмовили, якщо в них все було окей з документами. Однак, якщо у вас є AOR і вам спокійніше податись на bowp, то жодних питань. Ваше право і рішення. Чи так, чи інакше у вас буде ворк перміт, якщо все окей з документами.
-
З нашої спільноти Ждунів АОR: фіналізували липень, перше серпня закрите теж. Рухаємось далі)
-
Дякую ☺️ Ну приблизно так я і подумала:) Сподіваюсь за три роки розглянуть 🙄
-
Лол ))) Я точно пас )) мені вже колись давно пропонували. Десь років 6-7 тому один серйозний чоловік пропонував ступити на стежку політичної кар'єри. Однак, то не моє. Перше покоління іммігрантів тяжко працює, виплачує іпотеки, накопичує капітали, аби їхні діти вже могли бути в політиці.
-
Друзі, а що, якщо… ми висунемо наших Дмитра та WES у депутати? І дружно, всією громадою ,проголосуємо? Вони, як ніхто , на це заслуговують… І у нас буде потужне лоббі в парламенті Манітоби, а то й і Канади))
-
Йти голим і босим в політику, коли сім'я живе на ренті, - це ненормально. Політична кар'єра починається з волонтерства на політичну партію, фандрейзинги для тієї партії тощо. Тебе можуть погодити в кандидати на округ, якщо будеш мати репутацію і назбираєш найбільше грошей для партії серед інших конкурентів. І не факт, що тобі щось колись вдасться. Тому краще волонтерити на громаду в різних проектах і бачити, хай і невеликі, але швидкі результати.
-
А що вже і помріяти не можна?))) Хоча…
-
Так одне другому не заважає… Ви вижили в горнилі нашого міграційного чату і не здались)) Уявляю скільки Ви могли би зробити у парламенті) Або на посаді міністра міграції при новій премʼєрці Христі Фріланд))
-
А що консерватори починають робити такого що всі їх захочуть змінити?
-
🆕 Зміни щодо Open Work Permit🇨🇦 для членів сімей тимчасових мешканців ✅ У рамках ширших заходів, оголошених у вересні 2024 року, Міністерство імміграції, біженців і громадянства Канади (IRCC) змінює право на отримання відкритого дозволу на роботу (OWP) для членів сімей іноземних студентів та іноземних працівників. ⚠️Починаючи з 21 січня 2025 року, лише подружжя певних іноземних студентів та іноземних працівників зможуть подати заявку на сімейний OWP. ▪️ Пріоритет професії з дефіцитом робочої сили або пов'язаних з державними пріоритетами До них відносяться професії в галузі природничих і прикладних наук, будівництва, охорони здоров'я, природних ресурсів, освіти, спорту та військового сектору. 🔼 Повний список буде доступний 21 січня 2025 року. ‼️ Крім того, іноземний працівник також повинен мати щонайменше 16 місяців дозволу на роботу на момент, коли його дружина/чоловік подає заяву на отримання OWP. 👀 Діти іноземних працівників, які перебувають на утриманні, більше не матимуть права на отримання допомоги. ✅ Робочі дозволи, які були затверджені в рамках попередніх заходів і термін дії яких не закінчився, залишаються дійсними.
-
Так все по колу йде) Люди консерваторами наїдяться і наступні вибори знову за лібералами будуть (а ми до того часу, сподіваюсь, вже будемо виборцями).Хоча і з цими не все втрачено. Багато людей голосує не за ідеологію, а за особистості. Це я про Христю Фріланд. Не даремно ж вона такий демарш учинила перед заявою Трюдо. Гадаю, що вона реальний претендент.
-
В нас у спільноті двоє і обидвоє отримали. Один АОR був сьогодні після 9 вечора. Перевіряйте пошту))
-
А що вони такого робили, що з тріском провалили вибори десять років тому після двох каденцій і два наступних рази були за лібералами? Питання риторичне. Все йде по колу.
-
1 серпня, ще не отримали (((