Імміграція до Манітоби
-
Щиро дякую))
-
Дякую за те, що поділились)) Скажіть, будь ласка, а з якої дати видали? З кінця грудня чи початком поставили січень?
-
Нажаль, дуже багато IRCC повертає аплікацій навіть для тих, хто йде через ЕЕ. Реально працівники IRCC не дивляться всі документи і просто ставлять галочку, що немає перекладу. Останній приклад: у Польщі можна замовити довідку із поліції двох типів: на польській та міжнародну довідку, де буде multilingual переклад. Друзі замовили саме другий тип довідки. Сьогодні отримали повідомлення, що ЕЕ аплікація повернута, бо немає перекладу довідки з поліції (хоча по факту є) і скасували ЕЕ профайл. Дурдом!!!
-
Просто чекати ? Чи може писати, чи через web форму запитати, якщо це можливо?
-
@banofbot
-
Може, хтось потребує інформації, або слідкує за долею мого паспорта теж як і я 😂 розповідаю - тільки-но подзвонили з Торонто, мій новий паспорт в них. Це дууууже швидко, я не сподівалась на це. Отож, 9 липня 2024 оформлено в Кьольні 20 чи 25 вересня 2024 смс, жовтень чи початок листопаду звернення із заявою до Торонто переправити до них паспорт 16 січня 2025 паспорт в Торонто
-
Це на видачу і тільки в Оттаві. В інших консульствах і резерв і ще й щоб без порушень обліку і тд було