Імміграція до Манітоби
-
Набираю команду для работы с криптовалютой, абузами Моя цель стать лидером на рынке и создать команду с разными направлениями На данный момент могу предложить тему ресейла зарубежных платёжек (серая перепродажа): -Доход: 40-120$ в сутки Писать сюда - tg: AllucardMone
-
Добрий день, подався на федеральний етап у червні 2024, аплікація потрапила до офіцера у листопаді 2024. ( так як очікування 20 місяців та ворк перміт і паспорт до березня 2026) є підозри що не встигну отримати ПР. Можливо є якісь поради в цій ситуації чи, як продовжити ворк пермит (паспорт отримати гадаю неможливо).
-
Якщо ви отримали AOR то ви можете податися на отримання бріджит ворк перміт, і він буде діяти до кінця терміну розгляду ПР. Якщо я вірно розумію
-
Вітаю вас!! Підкажіть будь ласка, чи додавали ви прохальний лист до документів, щоб продовжили на максимум?
-
Добрий день ! (Якщо, що то шукав в чаті , але не знайшов інформації.) Допоможіть вирішити питання . Потрібна довідка про несудимість з Польщі , але ПРОБЛЕМА в іншому , немає песеля, немає рахунку . Туди заїзд є на 5 місяців , але не працював . Всі доки вже підготував , але не знаю як оплатити без рахунку та песеля . ДЯКУЮ .
-
А ваш попередній перміт до коли дійсний ще? Намагаюсь зрозуміти на що розраховувати 😅 якщо це можливо
-
А якщо продовжити work permit по цій Bridging program поки чекаєш ПР,вони дадуть такий самий перміт ? Якщо в мене open work permit то вони і такий самий продовжать чи закритий зроблять і треба буде знімати обмеження?
-
Довідка про несудимість потрібна з країн де ви перебували більше 6 місяців. Our online system will ask for a police certificate for: you and …. are 18 years or older and every country you (or a family member) stayed in during the last 10 years for 6 months in a row or longer Якщо ви там були пʼять місяців, то довідка мабуть не потрібна.
-
В людини є дозапит , не важливо що він там був не 6 місяців . Буває присилають дозапит на 4 місяці перебування , нажаль така реальність .
-
От нажаль в людини є дозапит , так хтось в курсі як це зробити , чи ні ?