Імміграція до Манітоби
-
У вас є рухи по справі? Нас розглядає той же офіс що і вас, Етобіко. То я думаю, чекати піар через скільки і чи чекати взагалі 🥲
-
дякую
-
Дзвонила в IRCC
-
А як вы знаете що у Вас Етобіко офіс ?
-
Я не буду.
-
Для усіх, хто має 18 років і більше
-
На англомовних форумах наче обговорювали що офіс можна змінити, але я не знаю як це зробити
-
Нічого з 11 липня
-
Так там же видно апдейти
-
Ви не можете знати, чи заходить хтось чи ні.
-
Як може бути щось ін процес, якщо з листопада в заявку ніхто не заходить? Може я помиляюсь? Якщо йде перевірка, це ж має бути видно
-
Пишіть пояснення. Зверну увагу, що паспорти повинні бути дійсні потягом усього часу. Паспорти робляться кілька місяців. Можливо, варто їх продовжити спершу, щоб подати дітей на візтор рекордс, щоб вони легально перебували в Канаді. Не допускайте протермінування ваших та дітей документів, які підтверджують легальний статус в Канаді. Це тільки затягне імміграцію або взагалі буде ризик відмови.
-
В мене з 4 листопада таке саме ,тільки беграундчек ін процес і останній апдейт 7 листопада
-
Так, у родички так було. Після досилання документів (до отримання AOR), прийшов тимчасовий номер.
-
З кінця жовтня навіть медикал нот стартед. Вони просто отримали справу і нічого не роблять
-
Дякую
-
Я мав на увазі тільки in process
-
Ну добре як так. Але якщо по телефону і в трекері кажуть, що етап нот стартед, навряд чи він насправді стартед
-
В сенсі? Ви не знаєте, з яких джерел беруться дані і як це проходить. Це є закрита інформація. Перевірка на безпеку та кримінал проводиться через контакти з іншими федеральними агентствами.
-
Та наче там на сайті все розписане, про всі етапи і пр. Це ж відкриті дані
22 Jan 2023, 05:40
220922/229753
14 minutes ago