Імміграція до Манітоби
-
У мене в липні, досі нічого
-
Я би на вашому місці здавав тест з мови, робив евалюацію диплому і рухався би по такому шляху (почитайте про EE CEC), але оцініть свої бали для SWM також. t.me/uccmb/245481
-
10 місяців зовсім нічого чи були оновлення, медицина чи щось таке?
-
Можливо тих 10 місяців вас перевіряли . Вони здається перевіряють на таємницю і безпеку держслужбу.
-
В мене була держслужба, стосовно цього до запитів не було.
-
No. Геть зовсім, тиша була
-
Ви написали , що чоловік був держслужба , чи якісь документи запитували по цьому ? І чула таке що держслужбу довго розглядають , бачу вам пощастило . Це добре .
-
Дуже дякую Вам за відповідь, уважно вивчу ці питання і врахую що краще буде для мене.
-
Можливо, декларації та інше
-
В будь-якому випадку, доступна провінційна програма зараз одна це SWM. Бали там досить високі зараз (850+ остання вибірка), тому без тесту з мови пройти майже не можливо наразі. Оскільки ви працюєте більше року ви можете створити профіль EE CEC (англійська має бути clb 5). Далі повертаєтеся до SWM проходите вибірку, отримуєте номінацію іт.д. ЕЕ профіль допоможе вам на федеральному етапі.
-
Для тір 5 теж не можна створити, у дівчини тір 3
-
Для teer 4 не можна створити профіль
-
Він визначається посадою, на якій працюєте, а не освітою.
-
Тобто teer 3 можно клеймити без college diploma or apprenticeship training?
-
Сорі, тут група про самостійну імміграцію. Консультантів тут не рекомендують
-
Хто знае хороших консультантов, ским можно працювати в цих напрямах ?
-
Не мели дурниць ! Кожному особисто . Я чекаю на FD від AOR з червня . Був дозапит на мілітарі . В вересні прікрипив військовий квиток і досі тиша . І я вже не впевнений що отримаю це рішення. Так як є люди які з 23 так само чекають від мілітарі !
-
Доброго вечора. Можливо ви зможете мені пояснити, бо я тільки сьогодні почала ловити слоти😤 і не зовсім розумію процес, зайшла на сайт рівно в 00.00 за київським часом, відразу обрала липень. Слоти середи і пʼятниці були активні для обрання, я одразу почала обирати пʼятничні слоти, але вже все було зайняте, хоча вони були синього кольору і я могла на них натискати. Чи все я правильно роблю? І ще, якщо мені все таки вдасть зловити слот, чи потрібно буде також ловити слон на отримання виготовленого паспорта? Дякую.
-
t.me/UkrainianCanada/2829
-
Ще додам, що квота по номінаціях на 2025 рік буде відома у березні, зараз провінція продовжує переговори із федеральним урядом.
22 Jan 2023, 05:40
221026/231325
4 minutes ago