Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! Хтось відправляв паспорт на вклейку по США, напишіть будь ласка в приватні .
-
Всем привет, получилась следующая ситуация: Виза в паспорте до марта 23-го года, но получилось паспорт продлить до июня 25 -го года, теперь внимание ВОПРОС- на какой срок я получу work permit (на срок действия визы или паспорта)?
-
Доброго вечора.Ми здавали 19.05 ще чекаємо
-
30 процентів newcomers з pr їдуть додому. І ніхто не робить з цього проблему. Не думаю, що це така проблема і що ніхто не розумів, що так буде. Дайте спокій цій темі. Треба більше думати , як влаштуватися та собою перейматися, щоби так само не вийшло, та, може сусіду, підказати чи в групі розмістити де є нормальний варіант, який самому не підійшов. Тут дійсно є над чим попрацювати... 💪🤝
-
Це добра новина
-
Але вони всі оьримають відмову і заборону на вїзд😅 за абьюз програми дуже сурові покарання😉
-
Відпочили ще й заплатили їм 😁
-
Отримали по 3000$ халявної допомоги і назад🤣
-
Дякую! Була група, тепер немає, шукаю.
-
Hаберіть в відкритому пошуку. Їх там штук 5-7. Плюс fb
-
Підкажіть, будь ласка, хто в темі. Диплом сша потребує евалюацiї чи ні? Просто з ним йдеш влаштовуватися? У нас обмеження робота з дітьми і с/г чи як конкретно звучать restrictions?
-
Дякую
-
Дуже дякую
-
Гарна робота
-
Тут допоможуть 100%.
-
Даже таке маемо хаха
-
Добрий день) Посилання на чат🌸 t.me/petstocanada
-
Америка на даний момент не цікавить
-
Аплстіль знадобиться для сша.
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка. Кто летів з кішкою? Та авіалініями Lufthansa Шукаю потрібний контейнер для кота, та не хоча помилитися. Покажіть з яким ви летіли. Чи були питання, то що 🙏🏻 Буду дуже вдячна
22 Jan 2023, 05:40
22102/231322
about 2 hours ago