Імміграція до Манітоби
-
Про біженців була нещодавно інформація у рамках підготовки до можливого потоку з США. Спрощення подачі першої заявки, здається Тобто не для нас
-
Думаю, він впевнений, як саме їх будуть розглядати
-
Оце напевне найбільш вразило…міністр рекомендує робити так, але не впевнений як такі запити буде опрацьовувати IRCC 🥲
-
Ну в них ще були попередні роки, наприклад, із Сирією. Зробили висновки, відповідно українці отримали лише КУАЕТ. Тепер зробили висновки і все
-
You are welcome)
-
Добрий вечір. На намагаюсь оплатити за PR на федеральному етапі, дзвонила сьогодні в Scotia підняла свій ліміт на дебетовій карті щоб оплатити але оплата не проходить вибиває мені таку помилку. Бачу у групі люди платять з кредитної картки, не знаю чи пробувати скидати на кредитку чи це проблема в самій аплікації? Можливо хтось стикався
-
Thank you so much
-
Там трохи нижче буде кнопка «Next», натисніть її, далі буде щось по типу «sign» - теж натисніть. Після цього статус зміниться на «Provided»
-
Доброго вечора.Таке питання.EOI.Не можу знайти,де можна змінити початкову інформацію(там де вноситься інформація про Тест англ,NOC etc.)Може хтось знає,як туди потрапити?Дякую
-
Велике дякую,Шановний
-
Скільки часу чекали АОР?
-
Підкажіть будь ласка, якщо ми подалися на Федеральний Етап у листопаді 2024 року, чи нам потрібно продовжувати Ворк Перміти? Чому питаю: десь читав, що якщо перебуваєш на Федеральному етапі, то начебто дозволено перебувати в країні і працювати поки що розглядається справа, тобто до результату. Хоча є ще ймовірність відмови ... Поточний Ворк Перміт до лютого 2026. Що порадите?