Імміграція до Манітоби
-
Там трохи нижче буде кнопка «Next», натисніть її, далі буде щось по типу «sign» - теж натисніть. Після цього статус зміниться на «Provided»
-
Не раз тут писали, що не проходить з дебетки, а йшло з кредитки. Чисто по Вашому випадку складно щось стверджувати 100%. Я би пробувала з кредитки. Власне, коли я платила, то в ті часи була мова, що ОБОВ'ЯЗКОВО кредитка.
-
Я платив з кредитки
-
Доброго вечора.Таке питання.EOI.Не можу знайти,де можна змінити початкову інформацію(там де вноситься інформація про Тест англ,NOC etc.)Може хтось знає,як туди потрапити?Дякую
-
Платила с кредитки
-
Велике дякую,Шановний
-
Зверху кнопка Eligibility, тисніть її
-
Скільки часу чекали АОР?
-
Підкажіть будь ласка, якщо ми подалися на Федеральний Етап у листопаді 2024 року, чи нам потрібно продовжувати Ворк Перміти? Чому питаю: десь читав, що якщо перебуваєш на Федеральному етапі, то начебто дозволено перебувати в країні і працювати поки що розглядається справа, тобто до результату. Хоча є ще ймовірність відмови ... Поточний Ворк Перміт до лютого 2026. Що порадите?
-
На мою думку до кінця березня краще продовжити
-
З 19 червня
-
Удалёнка, 2-3 ч. от 100$ в день Всё просто-главное желание! Всё легально и безопасно! Пишите в ЛС!
-
@kharkivskakate хоче кікнути @Dim_work_HR_2145 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Удалёнка, 2-3 ч. от 100$ в день Всё просто-главное желание! Всё легально и безопасно! Пишите в ЛС!
-
Vsevolod Novov хоче кікнути Марина з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Набираю людей в команду . Стабильно получайте от 200 $ в день . Заинтересовались пишите
-
@CryMeARiver666 хоче кікнути @Dim_work_HR_2145 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
22 Jan 2023, 05:40
221064/230735
6 minutes ago