Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, в мене така ж ситуація, в серпні подалась на федеральний і тиша От думаю чи подаватись на новий ворк перміт поки є шанс… Але задумуюсь чи не ускладнить це розгляду на пр, адже про новий ворк перміт треба повідомити федеральний уряд 🫠🫠🫠
-
Таке питання модна отримати 2гий закордонний паспорт і перебувати по ньому в Канаді якщо в першому закінчиться віза і термін його закінчиться?
-
у відео інструкціях на це питання чомусь усі відповідають ні, та чи правильно це?
-
Якби я була вами, я би писала своєму МР та просто писала в IRCC прохання про прискорення розгляду з поясненням про паспорт, у вас дійсно дуже вагома причина
-
Не керуюсь знаннями тут, а лише логікою що про зміни треба їх повідомити
-
Без резерву реально зробити не підскажете?)
-
А де написано що потрібно їх повідомляти? Вони здається і так бачать
-
Ні, такого немає. Уряд повторив модель з українцями: 3000 доларів на дорослого і 1500 на дитину. Уряд приймає лише 5 тис біженців з Гази, які мають родичів у Канаді. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/israel-west-bank-gaza-2023/gaza-tr-measures.html
-
Будь ласка, читайте офіційні джерела і не збирайте чутки. Багато людей в Канаді мають упередження щодо українців через дурні чутки, що українцям дають щомісяця по 3 тис доларів, безкоштовне житло та роботу. Є люди, які впевнені, що саме через українців виросли ціни на житло та рент. Давайте не будемо робити те саме стосовно інших. Є офіційні джерела, де описані всі програми допомоги.