Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Ольга -! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Після 9 класів ,3 роки училища Як я розумію це Three or more post-secondary degree.
-
Оновлення по Альберті. Квоти на 50 % скоротили. - Квота на номінації за провінційною програмою Альберти (AAIP) цього року становитиме 4875, що на 50% нижче за минулорічний показник. - З загальної кількості квот, близько 3600 (75%) буде розподілено між тимчасовими резидентами, які вже перебувають в Альберті. - Решту квот буде розподілено між заявниками з-за кордону за різними категоріями, але пріоритет буде надано професіоналам у галузях, де провінція відчуває гостру нестачу кадрів, як-то сфера охорони здоров’я.
-
Привіт. Сьогодні повернули гроші за номінацію. Подавався 28 травня.
-
Ось ніколи цього не розумів , не вистачає лікарів ,лікарі приїздять ,не можуть отримати ліцензію - їдуть в Тім Хортонс ,і так по колу . Якийсь маразм як на мене . Цікаво чому уряд перед тим,як запрошувати людей ,не розробляє адекватні програми ,які б дозволяли,швидше отримувати ліцензії . А не так що ,нам потрібні хірурги ,хірург приїхав і сам поринає в це чудове море отримання місцевої ліцензії .
-
1. Їдеш в країну 3го світу 2. Купуєш повністю білий диплом нанохірурга 3. Оформлюєш ВП в Канаду як лікар …. 4. Профіт 😂
-
Так у всьому світі знайдуться ті хто захочуть переїхати, якшо будуть знати, що це залежить тільки від них, і держава буде допомагати тобі на цьому шляху
-
Як на мене це просто робиться. 1. Розробляєш темпорарі ПР для медиків (наприклад на 3 роки) 2. Медик приїжджає, і одразу починає працювати з якимось досвідченим лікарем на півставки і на пів ставки ходить на курси де вчить протоколи місцеві 3. Через 3 роки цей медик здає екзамен лікарський. Здав молодець ось тобі ПР і ліцензія, не здав, вибач допобачення